papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #15 : 20.04.07 - klo:07:59:02 »
Aika vauhdikas tuo teidän Ellu on!  :-\ Vieläkö teillä syödään listoja?! Tuleeko nämäkin hyökkäykset ihan yhtäkkiä? Itse olen kanssa saanut kokea mieheni kanssa tuota puremista mut sitte tehtiin muutama muutos ja asiat alko rullaa huomattavasti. Esimerkiksi tämä hulabaloo aiha "aseta silmien tasolle" toimi tietyssä tilanteessa meilläkin eli - kiipeilypuun korkeimmat oksat poistettiin kokonaan, häkissä orret on niin että vain yksi orsista on meitä korkeammalla ja neiti nukkuu siellä aina.

Lelut on vain ja ainoastaan häkissä sisällä ja yksi taitaa olla tikkaiden lisäksi häkin katolla! Se jäi mietittämään että onko Ellu kesy? Ku en nyt pääse tietenkään millään tavoin lukemaan tuota viestiketjua enkä jaksa alkaa availee uutta sivua :P  Ruokailu tapahtuu häkissä ainoastaan. Tästä ei nyt ollu sen siunaaman verran varmaan apua mut jos lelut on korkealla ni kokeileppas siirtää ne alemmas... jos lintu on kesy ni tiedän että varmaan annatkin rapsuja mut sillo parhaimpina päivinä lisää niitä,
Jos teillä on niitä touhuvempaimia siellä katon rajassa ni siirrä ne alas, ja sitte pikkuhiljaa ylemmäs... (tämä on mun mielipide) :-X
Meillä tuo akka pureskelee tuota yhtä hyllyä, mut sit ku tapautan käsiäni yhteen se lähtee pois, ja kohta on jo siellä uudestaan. Samaiseen kohtaan on nyt sit lisätty kukka ja vapaana ollessaan siinä on niin kiva roikkua! mut kielletty silti ja aina oon siitä siirtämässä pois. Tämä sitte koittaa oikein isoksi mennä pää takakenossa ja nokka auki koittaa urista ja suhista. sitte hetken sähinän ja mielipiteen annon jälkeen se tulee nolona kädelle.
 
Osaako tulla muuten jo kepille? Toivotaan nyt tilanteen laukeamista,niin että saisitte molemmat nauttia toisistanne täysin siemauksin  ;) eikä purren
« Viimeksi muokattu: 20.04.07 - klo:08:00:52 kirjoittanut P@P »

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #16 : 20.04.07 - klo:08:23:43 »
Yoodi> Eipä voi muuta kuin toivottaa tsemppiä ja jaksamista, ja muistuttaa että SE MENEE OHI!! :-\ Oletko onnistunut järjestämään pitkät pimeät yöunet? Sen pitäisi auttaa rauhoittamaan tilannetta. Lisäksi jokaisesta accidentista kannattaa pitää kirjaa, pohtia tarkkaan mitä tapahtui ennen sitä, onko ollut jotain normaalista poikkeavaa yms. Kirjanpito auttaa huomioimaan sellaisiakin pieniä asioita, mitä ei itse ensin tajua mutta mitkä vaikuttaa lintuun. Tämän jälkeen täysiä yllätyksiä tulee harvemmin kun itse osaa huomioida enemmän. Yksi minkä olen itse huomannut, on se, että oma paha tuuli tarttuu välittömästi, eli jos itse on pahalla päällä niin kannattaa harkita häkkiaikaa kunnes on rauhoittunut.

Sellasta se on noitten kanssa aina joskus. Voimia! :-[

PP> Tuo Matson homma on nyt sitä hormonihyökkäilyä, mikä on ihan eri planeetalta kuin poikasen uhmailut ja känkkäränkät :(

Milla
« Viimeksi muokattu: 20.04.07 - klo:08:35:35 kirjoittanut milla »

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #17 : 20.04.07 - klo:09:19:03 »
Lainaus
PP> Tuo Matson homma on nyt sitä hormonihyökkäilyä, mikä on ihan eri planeetalta kuin poikasen uhmailut ja känkkäränkät

Juu niin ajattelinkin, tosin onneksi meillä ei vielä ole noita ja toivottavasti kovempina tuosta enää tulekkaan, :-X täytyy sanoa että vielä tällä hetkellä olemme päässeet helpolla... Jaksamista tosiaan kaikille näitä hormoonihyökkäilyä harrrastavien lintujen omistajille...

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #18 : 27.06.07 - klo:21:14:14 »
Onko mitään kotitekoista "reseptiä" esim, sitruunamehua että jos sitä laittaa listoihin niin eivät enää pureskele? Sillä täältä ovat eläinkaupat kaukana sitten...

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #19 : 29.06.07 - klo:00:29:18 »
No ensiksi karjaisin kovaan ääneen: "EI" tai "ELLU" ja lintu lopetti samantien ja meni puuhailemaan muuta. Mutta nykyään lintu lopettaa vain sekunniksi ja kun käännän katseeni muualle -> Jatketaan pahantekoa.

Toi kuulostaa siltä, että tipu on oppinut hakemaan myös huomiota nakertelullaan. Täällä aran kanssa aikanaan kaikki komentelu ja pois kiikuttaminen muodostui linnulle suureksi huviksi. Otin sitten tavakseni poistua huoneesta aina kun tipu lähti pahantekoon ja se toimi komentelua paremmin... ;)

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #20 : 23.09.07 - klo:13:12:45 »
Joo elikkäs nyt kun ollaan asuttu "Ellun", eli nykyään kaikille paremmin tunnettuna tulleen Matson kanssa, Forssassa kerrostalossa niin on pahanteko jäänyt samantein. Seinälistat eivät ole poikaa enään kiinnostaneet laisinkaan ja muutenkin ei ole tullut tuhotuksi enään mitään mitä ei saisi. Oon lisännyt herran jokaiselle ns. normi istuskelupaikalle tuhottavaa materiaalia kuten vessapaperirullia, leluja jne. Joten eipä herra ole kiinnostunut enään mistään mikä olisi kiellettyä.  :)

Muutenkin nyt on hormoonihyökkäilyt jääneet vähemmälle, mitä nyt Matso kävi kaverin collien kimppuun, mutta tämä johtui sitten taas yliuteliaasta koirasta, jota kiellettiin miljoona kertaa menemästä päiväunisen linnun läheisyyteen..  :P Matso on siis käyttäytynyt hyvinkin kiitettävästi ja nyt on muutenkin rauhoittunut. Liekö johtua nyt sitten vuodenajasta vai siitä, että herra alkaa lähenemään sitä kahdeksaa ikävuotta päivä päivältä. ;)

Että näin. Täällä päässä menee siis hyvin. Olen luopumassa neitsikoistani perheenlisäyksen takia, mutta Matson olen päättänyt pitää itselläni koko loppuelämän, vaikka lintu onkin hyvin hermokoetteleva niin silti niin kovin rakas ja tärkeä, etten halua edes kuvitella elämääni ilman sitä.  :)

~YoOdi~
Mari Penttilä
~YoOdi~
Mari Penttilä

Re: Hermoja koetteleva ja tuhoava amatsoni..
« Vastaus #21 : 24.09.07 - klo:08:45:27 »
Mari> Onpa kiva kuulla että teillä menee hyvin! :D Ja onnittelut perheenlisäyksestä! Varovasti sitten vaan tuon kellojen käännön tienoilla, ettei rikkoudu ihana rauha sen takia.

Milla