Linnut forum

Linnut => Käyttäytyminen ja koulutus => Aiheen aloitti: Hemu - 07.05.07 - klo:12:43:11

Otsikko: Peiliriippuvuus
Kirjoitti: Hemu - 07.05.07 - klo:12:43:11
Eli meillähän lähti joku aika sitten häkistä ne isot peilit yhden undulaatin, Nipsun, takia kun rupesi olemaan jo niin riippuvainen peilistä ettei muuta tehnyt kun kyttäsi itseään peilistä ym... ja lähti myöskin pieni peili sekä häkistä että lintupuusta. Häkin katolla on semmoinen jotain harjattua terästä oleva hellan levyn päällinen uimapaikkana jota eivät kyllä käytä, sille se käy välillä höpisemässä katosta roikkuen. No ei tämä nyt sinänsä ole vakavaa mut mitän kun Nipsu on löytänyt uuden morsiamen: morsian (http://s21.photobucket.com/albums/b268/hemuska/?action=view&current=05052007007.jpg)
Tämä kuvassa oleva kapistus siis on tuuletinvalaisin ja arvatkaa vaan onko nuo kiiltävät kromiosat niiiin ihania. Häkin luukun kun avaan niin Nipsu syöksyy heti sinne itseään peilailemaan. Mitäs mun nyt pitää tehdä, eikai nyt tarvi jo lamppuakin ottaa katosta pois?  :D


edit: linkki siistitty
Otsikko: Re: Peiliriippuvuus
Kirjoitti: sanne - 07.05.07 - klo:17:12:28
Meillä peilihullun neidon takia piti alkuvaiheessa teipata teipillä kiiltäviä esineitä piiloon jos niitä ei saanut siirrettyä ;) Onneksi huuma on jo nyt muutamien vuosien jälkeen tasottunut, että ei ihan aina ole etsimässä sitä kuvajaistaan..

sanne
Otsikko: Re: Peiliriippuvuus
Kirjoitti: Hemu - 07.05.07 - klo:19:19:07
Tulis kyllä varmaan tosi hieno lamppu kun rupeis kaikki kiiltävät osat teippaamaan. Mikä kumma noilla peiliriippuvaisilla oikein on kun ei ne lajitoverit kelpaa, tai siis kelpaahan nekin joskus mut kivempi se omakuva on..
Otsikko: Re: Peiliriippuvuus
Kirjoitti: Neiti_Mysteeri - 23.07.07 - klo:00:31:55
Mun undut tykkää katsella itseään peilistä, mutta ei siitä niille oo tullu mitään kauheeta riipuvaisuutta (en oo ainakaan luule niin). Siinä peilin alapuolella on kello, joten sillä ne tykkää paljon leikkiä. No joskus tulee riitaa peilikuvan kans tai jotain tollast sit toinen yrittää siirtää sitä kelloa pois sen näkyvistä.  ;D