papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #30 : 13.03.09 - klo:09:30:20 »
Meillä hoito Amazonit eivät välitä imurin äänestä, katsovat vain imuria pää kallellaan.
Mutta tämä meidän oma pieni Samba nostaa konsertin aina imurin äänen kuultuaan. Yrittää saada äänensä imurin äänen yli. Ei se säntää karkuun kun imuroin häkkiä sisältä tai ympäriltä, muttä ilmeisesti kutsuääniä se huutaa kovaa. Onneksi äänivara ei ole Amazonien luokkaa, eikä naapurista ole kuulunut valituksia.

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #31 : 13.03.09 - klo:10:49:52 »
Meillä peipot ei ole juuri tietääkseenkään imurista, juuri ja juuri väistävät jos imuroin häkin pohjaa. 

Kalle aktivoituu melkein kaikista surisevista laitteista ja alkaa intensiivisen lörpöttelyn.  Tavallisesta imurista se ei juuri piittaa.   Mutta tuollainen varrellinen "rikkaimuri", jonka suuttimessa on pieni sininen valo,  on hiukan arveluttava vehje ja Kalle siirtyy kauemmas jos se tulee lähelle.

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #32 : 13.03.09 - klo:11:49:03 »
Jos nyt hieman päivittäisin tätäkin tietoa meidän osalta..
Elikkä kultaposkiamatsonini Rambo ei juurikaan pidä imuroimisesta.. Tai ainakin kovasti välillä huutaa ku imuroin.. Joskus taas ihan tuppisuuna ja touhuaa omiaan, mut yleensä huutaa. Välillä lentää myös mun olalle ja huutaa siitä imurille, ei kovin kivaa.. Mutta tällaista täällä tämän tipun kanssa.. :D

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #33 : 14.03.09 - klo:13:30:09 »
Amatsonit varmaan saa suurimmat fiilarit tuosta imuroinnista. Meillä jako 5 v ei ole koskaan fiilistellyt imurin äänestä, pienempänä pelkäsi jopa. Mutta annas olla tuo kultaposkiamatsoni (reilu 20 v), joka meillä on ollut viime kesästä asti: kun imuri alkaa surista, se on oitis kulkemassa ympäri häkkiä tai sen päällä pyrstö ja nuo vajavaiset siivet levällään ja silmät zoomaa. Vesikuppiinsa se ei kyllä mene.
"Harvat ymmärtävät miten paljon on ymmärrettävä voidakseen ymmärtää ettei ymmärrä kovinkaan paljoa"

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #34 : 14.03.09 - klo:19:33:44 »
Pari päivää sitten imuroin ja kun imuri oli kauempana kuin 2m, kuului vain sievää viheltelyä.. Vähän tyyliin "fiu fiu fiu fiu fiu?" ja mielenkiintoisella, kysyvällä äänen sävyllä :D
Kun imuri oli lähempänä, ensin seistiin ihan kiinnostuneen oloisena hetki kunnes levitettiin siivet ja uhkailtiin sitä kovaäänistä hirviötä! ;D Aika rennosti otti kuitenkin, eikä uhkailujakaan tullut hirveästi.
I'd fly above the trees, over the seas in all degrees.. To anywhere I please.

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #35 : 16.03.09 - klo:21:00:16 »
IMUROINTI!!! AARGHHH Pahin kirosana minkä tiedän ::) Nuo kolme pulua, jotka asustelevat tässä osoitteessa eivät todellakaan rakasta imurointia, jos imurin päässä heilun minä... Amatsonit kiekuvat keuhkonsa pihalle, ja uhittelevat kun touhuan niiden huoneessa, ja välillä saa kumartua kun joku vihreä suhahtaa pään ohi täysillä kiekuen. Ukko taas puhua papattaa koko sanastonsa, sekä kiljuu, rääkyy, ja viheltelee, minkä ehtii. Itse lähinnä väännän volaa kovemmalle kannettavasrta cd-soittimesta ja hoen itselleni, että hetki vielä, kohta voi lopettaa...

En sitten tiedä, miksi reagoivat noin, kun jos imuroija on joku muu, niin kaikki kolme ovat ihan kiltisti. Ukko leikkii joko häkissä tai kiipeilypuussa, ja juttelee hiljalleen jotain omiaan (tosin höpisee sen 12/7, joten on ihan kuin mitään ei tapahtuisikaan), ja amatsonit vaan norkoilevat huoneessaan, ja saattavat hieman kiljaista, mutta ovat ihan tyynenä.

Itse taas istun suurinpirtein hetken aikaa lattialla meditaatio-asennossa hetken, ja kerään voimia, jotta  jaksaa taas kuunnella sen konserton, mikä tulee kun otan imurin omaan käteeni  ;)
« Viimeksi muokattu: 16.03.09 - klo:21:01:57 kirjoittanut Psittacus »
CAG Ukko, MA Rapa, YNA Nooa, SM:t Clara & Lawrence

Re: Imurointi ja fiilikset
« Vastaus #36 : 17.03.09 - klo:11:34:44 »
Jonne hyvä, sun täytyy kuule sanoa sille paremmalle puoliskollesi, että sun imurointikorttisi on tuosta syystä joutunut hyllylle ja vanhentunut ;D ;)

sanne
höyhenmäistä elämää...