papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Ostoilmoitukset

Vain lintuaiheisille ilmoituksille

Ilmoituksesta tulee käydä ilmi:

-   otsikossa mainittava tuote, mitä halutaan ostaa. Mikäli otsikkona pelkästään ”ostetaan”, ilmoitus poistetaan automaattisesti

Mielellään lisäksi:

-   tuotteen hinta, mitä olet valmis maksamaan
-   paikkakunta, johon tuotteen haluat
-   häkkiä ostettaessa, sen vähimmäiskoko (leveys x korkeus x syvyys)
-   yhteydenottotapa(yv/puhelinnro/sähköposti jne)

Pitäkää omat ilmoituksenne ajan tasalla!

Eli jos olette jo ostaneet haluamanne tuotteen, niin ilmoittakaa asiasta. Joko liittämällä viestiketjun perään ilmoitus ”saa poistaa” tai klikkaamalla alhaalla oikealla kohtaa ”raportoi valvojalle" + laittamalla viestin poistopyyntö. Mikäli ehdottomasti haluaa, voi omaa foorumiviestiä muokata niin, että poistaa siitä tiedot. Tällöin turhia yhteydenottoja ei ainakaan tule, mikäli valvojat eivät heti huomaa poistaa ilmoitustasi.

Hyvä tapa on aika ajoin  postittaa uusi viesti myynti-ilmoituksesi perään (jolloin ilmoituksesta tulee tavallaan uusi, älä postita uutta ilmoitusta!), mikäli kyseinen tuote on vielä myymättä ja haluat myynti-ilmoituksen olevan edelleen voimassa.

Yli kaksi (2) kk vanhat ilmoitukset tullaan poistamaan automaattisesti, mikäli ilmoitusta ei ole uudistettu.

Huom! Ei riitä, että alkuperäistä viestiä käydään muokkaamassa, moderaattorit seuraavat vain viestien päivämääriä, jotka näkyvät suoraan foorumilta, ei ilmoituksen sisältä.

Ja vielä:
- Myynti- ja ostoilmoituksissa on vältettävä kommentointia, asialliset kysymykset ostettavaa tai myytävää asiaa koskien tietysti sallitaan. Aiheeseen liittymättömät kommentit poistetaan mainitsematta. Katso myös: Kommentointi Myynti-, ja ostopalstalla

koittakaa myös välttää liian runsaiden hymiöiden käyttöä ilmoituksissa (ne tuskin on edes tarpeen)

Uudet käyttäjät: Katso vielä Rekisteröityminen/kirjautuminen foorumille.
« Viimeksi muokattu: 30.03.16 - klo:15:01:27 kirjoittanut Lintunen »