papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Uusi tulokas
« : 17.09.02 - klo:07:54:52 »
Kaustisella on nyt kaveri, Holopainen ;D Haluaisin vielä kuulla teiltä, ketkä ovat ostaneet toisen linnun, niin kuinka kauan teillä on kestänyt että linnut ovat tottuneet toistensa seuraan? Uusi tyttönen oli alusta asti yllättävän kesy ja lenteli jo samana iltana ulos häkistä kiipeilypuuhun keikkumaan ja taloa tutkimaan. Jopa kädellekin se tuli istumaan :D Keskenään linnut eivät liikaa ole vaan istuvat molemmat omilla oksillaan ja jos uusi tulokas sattuu eksymään liian lähelle niin Kaustinen häätää sen pois :( Varmaan se vain aluksi  ;Dvieroksuu uutta otusta, mutta mistä sen tietää vaikka eivät koskaan voisi toisiaan sietää??

Re:Uusi tulokas
« Vastaus #1 : 17.09.02 - klo:13:29:39 »
Meidänkin Heimolla on nyt kaveri...olis kanssa kivaa tietää kauan menee sopeutumisee ja muuta tietoo...

Re:Uusi tulokas
« Vastaus #2 : 18.09.02 - klo:17:58:12 »
Meilla linnut olivat tunnin eri hakeissa ja sitten paastin ne samaan, kun olivat niin kiinnostuneita toisistaan. Samassa hakissa kesti ehka 15 minuuttia ja sen jalkeen olisi voinut luulla, etta linnut olivat tunteneet toisensa jo pitkan aikaa. Mutta kaikki ovat yksiloita, anna vaan linnuille aikaa..

Re:Uusi tulokas
« Vastaus #3 : 22.09.02 - klo:21:02:55 »
Meillä kaverit laitettiin jo seuraavana iltana yhteiseen häkkiin ,joka tosin oli kumpaisellekin uusi.Nokkapokka,joka kohdistui tulokkaan jalkoihin kesti muutaman päivän,mutta se jäi,onneksi..
Pojat kyllä nokittelee edelleen,mut nahina on hetkessä ohi ja on hyvin veljellistä.... ::)
Ei ole kyllä hauskaa jos riita alkaa mun olkapäällä,korvan juuressa räpistellään ja räpätetään,auts .
Alussa tulokas seurasi tarkkana seniorin menoa,mutta nyt ehtii jo omiin puuhiinkin ilman pelkoa , että kaveri jättää :D

Re:Uusi tulokas
« Vastaus #4 : 23.09.02 - klo:15:43:58 »
Holopainen on ollut meillä nyt vähän yli viikon. Se on jo aika kesy. Kaustisen perässä se uskaltaa jo tulla käsivarrellekin istumaan ja pari kertaa sitä on saanut jo rapsuttaakin niskasta ja rinnasta. Keskenään linnut vieläkin nahistelevat välillä, tai oikeastaan Kaustinen yrittää uhitella uudelle linnulle, mutta muuten ovat ihan sovussa.Sitten levittelevät molemmat siipiään toisilleen. Mitäköhän sekin tarkoittaa. Jotain lintujen omaa kieltä..:) Toivottavasti pärjäävät hyvin tulevaisuudessakin.