papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Ennenkuin kirjoitat viestin, lue tämä. Uusi
« : 03.11.03 - klo:11:39:30 »
Yleisohje
Etiketti

Foorumiin on tullut viime aikoina runsaasti viestejä, valitettavasti usein vain kysytään samoja kysymyksiä uudelleen.. kysymyksiä, joihin foorumista löytyy jo vastauksia. Mikäli jo olemassa oleva viestiketju liittyy tiiviisti samaan aiheeseen, niin postita lisäkysymykset kyseisen ketjun perään, äläkä aloita uutta.

Parinsanan merkityksettömiä vastauksia on turha kirjoitella ja hymiötä täytyy käyttää kohtuullisesti. Liitetiedostot, eli käytännössä viesteihin liitettävät kuvat tulee olla melko pieniä. Foorumista ei ole tarkoitus tehdä galleriaa, joten ilman hyvää syytä parisen kuvaa / aihe on ihan maksimi. Mikäli haluat enemmän kuvia, lähetä niitä galleriaan.

Toistuvista väärinkäytöksistä tullaan huomauttamaan, pahimmillaan estetään kyseisen käyttäjän pääsy foorumiin.

Allaolevista linkeistä löytyy tietoa tarkemmin:

- Foorumin yleinen ohjesivu / eng
- Viestien hakeminen
- Profiilikuvan lataus
- Kuvan lisääminen viestiin
- Ohje yksityisviesteihin

- Kyselyt-admin
« Viimeksi muokattu: 30.09.11 - klo:10:12:05 kirjoittanut Lintunen »

Yhdisteltyjä viestejä
« Vastaus #1 : 04.12.03 - klo:08:57:28 »
Muut linnut -osioon on kertynyt paljon samankaltaisia aiheita, niitä on nyt yhdistelty ja tullaan yhdistelemään. Myös otsikoita, josta ei ilmene viestin aihe, on muutettu, joten jos viestisi on "kadonnut" se saattaa olla yhdistetty johinkin aikaisempaan vastaavanlaiseen viestiketjuun tai sen otsikko on muutettu.

vastaisuudessa kannattaa vähän käyttää aikaa ja lisätä oma viestinsä jo aikaisemmin kirjoitettuun, samaa aihetta käsittelevään viestiin, niin vältytään päällekkäisyyksiltä

tinttu
The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.