papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Mistä ostatte kipot, kupot, orret yms ?
« : 22.09.16 - klo:04:58:51 »
Ajattelin, että olisi aika taas päivittää meidän herran häkin sisustusta. Suunnitelmana olisi laittaa uudet orret ja vihdoin vaihtaa muoviset astiat helpommin puhdistettaviin metallisiin. Saattaa jokunen lelukin löytää tiensä sinne. Vaikka tuskin mikään voittaa paperin silppuamista

Ongelmana on, että myös tarvikkeiden kauppa menee vaihtoon sillä paikallinen liike josta ennen näitä tuli ostettua on muuttanut eri tiloihin ja kallistunut kummasti. Paikallinen Musti ja Mirri katsastettu myös, mutta se on kovin pieni ja todella nisäkäs painoitteinen.
Olen hiukan katsellut netti kauppoja (Amazonia ja näin), mutta ei ole mistään näistä kokemusta joten arveluttaa lähteä ostamaan useampia asioita joita kumminki ajattut pitempään käyttöön.

Olisiko kenelläkään henkilökohtaisia kokemuksia liikkeistä tai netti putiikeista joista saa laatua sopivaan hintaan? Hyvät kokemukset nyt jakoon!  ;)

Jos on väärässä paikassa, moderaattorit saavat siirrellä. Tuskailin pitkään Yleisen ja Hoidon välillä.
Älkää ostako lapsille lintuja, opin sen kantapään kautta.

Vs: Mistä ostatte kipot, kupot, orret yms ?
« Vastaus #1 : 23.09.16 - klo:12:37:46 »
Turussa kun asun niin Faunattaresta ja ZooJatarista ostan kaikki kipot ja kepot.

Vs: Mistä ostatte kipot, kupot, orret yms ?
« Vastaus #2 : 23.09.16 - klo:21:38:26 »
Itse tilaan nettikaupoista. :) Hyväksi ja luotettavaksi todettuja paikkoja ovat ainakin 24pets.fi, ja jos saksa yhtään taittuu, niin parrotshop.de. 24petsillä on runsain lintujen leluvalikoima ja löytyy sieltä paljon muutakin hyödyllistä, kuten vitamiinit, kipot, kupit, orret, lintulamput... Sähköpostilla saa nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Erittäin luotettava paikka, suosittelen! Parrotshop lähettää tavaroita Saksasta. Sähköpostilla saa kiinni myös hyvän enkunkielinen asiakaspalvelun. Parrotshopilla moni tuote on myös halvempi kuin Suomen vastaava. Kuljetukset Suomeen ovat vain 9,80€. Tällä hinnalla tulevat perille kipot, kupit, orret, lelut ja kaikki pienet tavarat. (Isompien tavaroiden, kuten häkkien ja ständien, kuljetus taas on kalliimpaa - 119,90€. Mutta suuret häkit ja ständitkin ovat sen verran halvempia siellä kuin Suomessa, joten tulee edelleen halvemmaksi kuljetuskuluista huolimatta.) Parrotshop on myös oikein luotettava paikka, eikä tilauksen tekeminen ole ollenkaan hankalaa, kunhan jaksaa vähän klikkailla linkkejä ja käytellä apuna sanakirjaa. Tilaus onnistuu myös kokonaan sähköpostin kautta englanniksi.
« Viimeksi muokattu: 23.09.16 - klo:21:43:37 kirjoittanut Naakka »