papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Kaijulien kauppapalsta nyt myös Facebookissa! Uusi
« : 10.02.16 - klo:19:21:09 »
Kaijulien virallinen FB-torin nimi on: Myydään lintuja & tarvikkeita (Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n virallinen). Nimestä poiketen, palstalla ovat sallittuja yksityishenkilöiden myynti- ja ostoilmoitukset, ja lintujen lisäksi myös lintutarvikkeet. Facebook-ryhmässä pätevät samat säännöt kuin foorumi-ilmoituksissakin:


Tervetuloa Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n ylläpitämään lemmikkilintujen ja tarvikkeiden osto- ja myyntiryhmään. Tavoitteenamme on luotettava paikka lintujen ja tarvikkeiden kauppaa varten, jonka ylläpitäjinä toimivat kokeneet lintuharrastajat.

Ryhmässä yksityishenkilöt voivat myydä lemmikkilintuja, lintutarvikkeita sekä muita lemmikkilintuharrastajia kiinnostavia tuotteita.

Koska ryhmä on yhdistyksen ylläpitämä, ei ryhmässä tarvitse pelätä mielivaltaista ylläpitäjien harjoittamaa valvontaa. Säännöt ovat yhdistyksen hallituksen hyväksymiä ja ylläpitäjät hallituksen valitsemia. Viime kädessä hallitus vastaa toimistaan koko yhdistykselle.

Ryhmän ylläpitäjien tärkeimpänä ohjenuorana on lintujen hyvinvointi. Tämän takia hyvinvoinnin vaarantaviin asioihin puututaan tiukimmin. Epäselvyyksien kohdalla ylläpitäjien ensisijainen tarkoitus on kuitenkin auttaa ja neuvoa, ei tuomita.

Käy lukemassa ohjeet ja säännöt sivun Tiedostot-välilehdeltä. Käytännössä säännöt ovat samat, kuin yhdistyksen keskustelufoorumin (http://forum.kaijuli.fi) osto- ja myyntipalstalla, jota suosittelemme myös käyttämään, jos haluat tavoittaa isomman yleisön (tämä ei kuitenkaan ole pakollista).

Ryhmän ylläpitäjät tekevät parhaansa, jotta ongelmia ei esiintyisi. Yhdistys ei kuitenkaan voi ottaa vastuuta muiden yksityishenkilöiden myymistä tuotteista.Lue tarkemmat ohjeet Tiedostot-välilehdeltä.
« Viimeksi muokattu: 30.03.16 - klo:15:44:13 kirjoittanut Lintunen »