papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Kaijulien kauppapalsta nyt myös Facebookissa! Uusi
« : 10.02.16 - klo:19:20:33 »
Kaijulien virallinen FB-torin nimi on: Myydään lintuja & tarvikkeita (Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n virallinen). Nimestä poiketen, palstalla ovat sallittuja yksityishenkilöiden myynti- ja ostoilmoitukset (sekä lahjoitus- ja vaihtamisilmoitukset), ja lintujen lisäksi myös lintutarvikkeet. Facebook-ryhmässä pätevät samat säännöt kuin foorumi-ilmoituksissakin:


Tervetuloa Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n ylläpitämään lemmikkilintujen ja tarvikkeiden osto- ja myyntiryhmään. Tavoitteenamme on luotettava paikka lintujen ja tarvikkeiden kauppaa varten, jonka ylläpitäjinä toimivat kokeneet lintuharrastajat.

Ryhmässä yksityishenkilöt voivat myydä lemmikkilintuja, lintutarvikkeita sekä muita lemmikkilintuharrastajia kiinnostavia tuotteita.

Koska ryhmä on yhdistyksen ylläpitämä, ei ryhmässä tarvitse pelätä mielivaltaista ylläpitäjien harjoittamaa valvontaa. Säännöt ovat yhdistyksen hallituksen hyväksymiä ja ylläpitäjät hallituksen valitsemia. Viime kädessä hallitus vastaa toimistaan koko yhdistykselle.

Ryhmän ylläpitäjien tärkeimpänä ohjenuorana on lintujen hyvinvointi. Tämän takia hyvinvoinnin vaarantaviin asioihin puututaan tiukimmin. Epäselvyyksien kohdalla ylläpitäjien ensisijainen tarkoitus on kuitenkin auttaa ja neuvoa, ei tuomita.

Käy lukemassa ohjeet ja säännöt sivun Tiedostot-välilehdeltä. Käytännössä säännöt ovat samat, kuin yhdistyksen keskustelufoorumin (http://www.kaijuli.fi/forum) osto- ja myyntipalstalla, jota suosittelemme myös käyttämään, jos haluat tavoittaa isomman yleisön (tämä ei kuitenkaan ole pakollista).

Ryhmän ylläpitäjät tekevät parhaansa, jotta ongelmia ei esiintyisi. Yhdistys ei kuitenkaan voi ottaa vastuuta muiden yksityishenkilöiden myymistä tuotteista.
« Viimeksi muokattu: 11.12.16 - klo:16:23:53 kirjoittanut Lintunen »

Vs: Kaijulien myyntipalsta nyt myös Facebookissa!
« Vastaus #1 : 21.02.16 - klo:14:13:59 »
Hei, hyvältä näytti sivut! Itse kuitenkin henk.koht. karsastan julkisia ryhmiä, koska en halua seinälleni julkisesti näkymään kaikille kaverilistallani oleville, jokaista kommenttia tai tykkäystä tai kuvaa, jonka ryhmään laitan. Mielestäni ryhmä olisi parempi niin että ryhmän sisällön näkee vain liittymällä ryhmään. :)
Kirsi

Vs: Kaijulien myyntipalsta nyt myös Facebookissa!
« Vastaus #2 : 13.03.16 - klo:22:46:34 »
Voisiko tätä laajentaa myös ostopalstaksi? Vai löytyykö sellainen jo?

Vs: Kaijulien myyntipalsta nyt myös Facebookissa!
« Vastaus #3 : 14.03.16 - klo:09:04:15 »
Voisiko tätä laajentaa myös ostopalstaksi? Vai löytyykö sellainen jo?

Tuonne saa postata myös ostoilmoituksia, vaikka nimi muuta viittaakin. :)