papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Pitkä projeki on vihdoin valmis! Vuosia työn alla ollut Papukaijan koulutuksen perusteet -kirja on vihdoin tilattavissa. Toistaiseksi sen voi tilata kustantajan verkkokaupasta, mutta toivottavasti tässä saadaan lisää jälleenmyyjiä.

http://www.sanasilta.fi/pkp.htm

(Huom. Jos osallistut viikonlopun Papukaijojen käyttäytymis- ja koulutusseminaariin, älä turhaan tilaa kirjaa. Kustantaja lahjoittaa jokaiselle osallistujalle kirjan.)

Kirja auttaa lukijaa ymmärtämään perusteet papukaijan käyttäytymisestä ja oppimisesta sekä soveltamaan tätä opittua käytäntöön. Tavoitteena on ennen kaikkea luoda luottamukseen perustuva suhde lemmikkiin.

Kirjan ostamalla tukee myös Heinolan lintutarhan toimintaa, sillä lahjoitan kaikki kirjoittajanpalkkiot Heinolan lintutarhan ystävät ry:lle.

Iso kiitos kaikille kirjan kanssa tässä vuosien varrella auttaneille. Erityisesti Milla Koskiselle ja Anna-Riikka Ruottiselle avusta kirjan kirjoituksen alkutaipaleella sekä Tuire Kaimiolle ja Jonne Stenrothille avusta kirjan viimeistelyn yhteydessä.
« Viimeksi muokattu: 23.04.15 - klo:10:17:21 kirjoittanut fouro »

Ja kirjan omalta sivulta voit käydä lukemassa myös Barbara Heidenreichin kirjoittamat kirjan alkusanat.

http://www.papukaija.fi/koulutuskirja/

Kiitos myös Laurelle papukaijaikonien piirtämisestä tuolle sivulle.


Ja muistakaa myös kysellä kirjaa paikallisiin kirjastoihin! Kirjastoissa ei kuitenkaan ole ylitarjontaa yhtään tuoreempaa tietoa sisältävistä lemmikkilintuharrastusta käsittelevistä kirjoista.

Nyt vielä Facebookissa kilpailu käynnissä! Eli jos tämän viikon launtaihin (9.5.) mennessä käyt tykkäämässä kirjan Facebook-sivusta, osallistut arvontaan. Sivusta tykänneiden kesken arvotaan kaksi kirjaa.

https://www.facebook.com/papukaijankoulutus