papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: mitä maksaa??
« Vastaus #45 : 17.10.06 - klo:12:37:32 »
[

 On kakadu-ihmisiä ja ei-kakadu-ihmisiä. Joillekin se sopii, joillekin ei. Voin suoraa ilmaista, että kakadu ei sovi kaikille.  On amatsoni-ihmisiä ja on jako-ihmisiä.. Ja sitten nämä kaakdu-ihmiset. ;D
Itse kuulun siis vahvasti jälkimmäiseen. Kakadut sopii meille kuin nyrkki silmään, enkä yhteisiä hetkiä vaihtaisi mistään hinnasta. Joskus tietenkin palaa pinna huutamisen ja riehumisen kanssa, mutta ei niitä voi olla rakastamatta yli kaiken pahanteon ja jyrsittyjen seinien ja tapettien. :)
;D No nyt sitten olen samaa mieltä Howlin kanssa tuosta yllä olevasta. Tuon "hoksasimme" jo melko alusta alkaen. Olen kakadu-ihminen, joka kuitenkin myös suunnattomasti rakastaa yhtä erikoista parfymoitua, vihreätä ihastusta, joka kuuluu lintulajiin, jota amatsoneiksi kutsutaan. Jako on lähellä sydäntä. Tuo harmaa ajattelija vetoaa minuun tosi paljon.  Sellaisen vielä ottaisin, jos olisi mahdollisuus. Mutta kenestä en pitäisi? Minulla on laaja sydän ja sinne on tainnut jo päästä arat, senegalit, agapornikset ... loppulistan voi lukea lajiesittelyistä...  :)

Re: mitä maksaa??
« Vastaus #46 : 07.01.07 - klo:14:36:04 »
Niin, isot linnuthan vaativat todella paljon hoitoa, ja hinta on kova. Lintu ei saa joutua kiertoon, joten sun on otettava vastuu siitä, että hoidat sitä koko sen loppuelämän ajaksi. En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta niin se vaan on. Isot linnut vaativat paljon hoitotaitoa, ja niitten pitää saada runsaasti lentotilaa. Pyydän sua vielä harkitsemaan, että haluatko ihan varmaan sellaisen kakadun, joka voi elää jopa monia kymmeniä vuosia? Jos olet nyt vaikkapa 15, niin kakadu on todennäköisesti sulla vielä kun juhlit kolmekymppisiäs. Mieti nyt vielä kerran, oletko aivan valmis kaikkeen tuohon.
I'm sincerely varied as you

Re: mitä maksaa??
« Vastaus #47 : 07.01.07 - klo:19:15:46 »
  Jos olet nyt vaikkapa 15, niin kakadu on todennäköisesti sulla vielä kun juhlit kolmekymppisiäs.

Ja niiden kolmekymppisten jälkeenkin vielä monta kymmentä vuotta  ;)

Re: mitä maksaa??
« Vastaus #48 : 30.01.08 - klo:18:57:51 »
Vanhemmilla on valkokakadu Kerttu 5v ja olen valmis pitämään siitä huolta kun vanhemmat ovat niin vanhoja etteivät pysty hoitamaan, sama sinikelta-ara Lulun kanssa. Teen ihan mitä vaan, että niitä ei joutuisi kymmenien vuosien päästä myymään pois. Tämä tuli mieleen tosta kun puhuttiin kauanko se valkoinen elää ;D