papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #60 : 27.04.15 - klo:12:57:03 »
Tänään vallitse kakarikien kodissa rauha. Koru ja Daltonit sekä Repe olivat papukaijojen koulutusseminaarissa viikonloppuna ja joulukuussa tullut kruunuviherkaija Käkkä oli jäänyt kotiin koska ei vielä mahdu saman häkkiin nukkumaan Daltoneiden kanssa. Isännän mukaan Käkkä oli etsinyt ja kutsunut Daltoneita koko viikonlopun erittäin huolissaan niiden poissaolosta. Daltoneiden kopla taas oli riehunut kunnolla eivätkä oikein jaksaneet keskittyä pitkään mihinkään koulutukseen. Niillä oli aivan muuta tekemistä kuten katonrajassa olevien putkien pölyttämiseen, stereolaitteiden ja television korjaamiseen sekä takassa pesimiseen… Kaunis keltainen Koru ei koskaan pysy kauan keltaisena, pääväri on aina hieman harmahtava riippuen missä neiti milloinkin ryömii.

Repe toisaalta yllätti kaikkia, itsensä mukaan lukien. Hän kun yleensä on hieman ujo vieraiden suhteen, olikin yhtäkkiä todella reipas ja valmis koulutettavaksi vieraassa paikassa. Hän oppi seuramaan target-keppiä kun vanha tekijä ja seisomaan Barbaralta ostetulta pienessä punaisessa matossa. Kouluttajat olivat vieläpä Repelle täysin tuntemattomia! Siinä meillä reipas Repe!
 
Ilmeisesti viikonloppu oli kaikille vähän väsyttävää koska kaikki linnut ovat tällä hetkellä puoliunessa. Kakarikien häkki on auki mutta kukaan ei jaksa tulla ulos ja Repe nukkuu lempilelunsa vieressä.

Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #61 : 29.04.15 - klo:20:48:40 »
Repella on ollut harjoitusvaihe päällä seminaarin jälkeen. Hän on jo sisäistänyt targetin sen verran että seuraa sitä pitkiäkin matkoja. Eilen herra oli ilmeisestikin halunnut lisää nameja treenin jälkeen. Hän oli mennyt namipurkin luo ja heittelyt sitä ympäri siinä toivossa että purkki joko aukeaisi tai että minä antaisin vähän lisää. Kun mitään ei herunnut näin kuin herralla rupesi rattaat pyörimään pääkopassa. Hetken hän mieti ja siirtyi sitten suoraan pöydällä olevan target-tikkun luo ja rupesi koskettamaan tikussa olevan pallon ja sitten minua. Ilmeisesti hän on sisäistanyt että tikun koskeminen antaa herkkuja. ;D

Käkkä on hiemaan utelias targetin suhteen ja seuraa tiivisti Repen treeneja mutta ei vielä uskalla kosketta.

Daltoneita taas ei kiinnostaa...  :P

Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #62 : 26.05.15 - klo:10:38:13 »
Kun mitään ei herunnut näin kuin herralla rupesi rattaat pyörimään pääkopassa. Hetken hän mieti ja siirtyi sitten suoraan pöydällä olevan target-tikkun luo ja rupesi koskettamaan tikussa olevan pallon ja sitten minua. Ilmeisesti hän on sisäistanyt että tikun koskeminen antaa herkkuja. ;D

On se fiksu lintu se <3
TeraNymphicus's Neitokakadut - Untuvia Kurkussa

Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #63 : 27.02.16 - klo:17:50:59 »
Kakariki-naaraiden omistaminen on kiva..

Tänään oli Koru kadonnut, tapansa mukaisesti. Etsimme kaikissa tavallisista piilopaikoista, kirjahyllyissä, leipälaatikossa, jääkaapissa, siivouskaapin sokkelissa (kyllä, ne on ihan normi piilopaikkoja meillä) sekä käännettiin lintuhuone ylösalaisin. Ei mitään merkkejä neidistä. Kun olimme jo toista tuntia etsineet laitettiin Daltonit ja vierailevat Kaksoset (Sannitan helmiaratit) häkkiin. Silloin Koru ilmeistyi raita-arattien häkin takaa!

Kyllä, olin etsinyt siellä takana monta kertaa. Ilmeisesti hän osaa reitin jonnekin rinnakkaisuniversumin..


Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #64 : 22.03.16 - klo:23:44:19 »
Repe lensi tänään sateenkaarisillalle. Hän oli istunut ruokakupin äärellä syömässä kun sydän petti ja hän kuoli äkillisesti.

Pieni suuri persoona ja minun oma "grumpy old man" jätti suuren aukon sydämen.

Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #65 : 23.03.16 - klo:08:29:49 »
Suuret osanotot täältä. :'( Repe oli kyllä mahtava persoona ja upea lintu!


Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #67 : 24.03.16 - klo:17:17:51 »
Voi ei!

Pientä lintua tulee iso ikävä  :'(

Vs: Kakarikit Koru ja Daltonit sekä etelänaratti Repe
« Vastaus #68 : 25.03.16 - klo:14:37:27 »
Osanottoni  :'(
6 undulaattia: Siiri, Miro, Pertti, Reino, Kalle ja Kamu, sekä huppuaratti Peku