papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« : 30.04.13 - klo:19:45:49 »
onko jotain asiaa tai esinettä joka saa lintusi totaalisesti kilahtamaan.

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #1 : 30.04.13 - klo:20:28:49 »
kaverini iiro :D papu on heti käpynä ja alkaa nykimään ja nokkimaan kaltereita :D
Harmaan askelin

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #2 : 30.04.13 - klo:21:41:11 »
Meillä linnut reagoivat hyvin kiihkeästi jos ihmisllä on päässään jotain ylimääräistä. Kirkkaan väriset pipot on paha juttu, punaisista pipoista tulee kovin huuto ja kirkuminen. Myös isot värikkäät korvakorut on paha juttu. Ihmettelin yksi kerta että mitä nuo pojat nyt huutaa kurkku suorana ja sitten tajusin että korvissa killui uudet, oranssit höyhenkorvikset. En voi edelleenkään käyttää niitä korviksia kotoa ollessa, otan ne mukaan ja laitan korviin vasta pihalla jos olen jonnekkin menossa  ;D

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #3 : 30.04.13 - klo:22:36:53 »
Oma koira....  ::) Ei se ennen ollut paha, mutta kun tirpat alkoivat nähä doggia vähän harvempaan omassa huoneessa niin nyt on sitten ihanat hälytykset kun pelottava karvakoira astuu huoneeseen.  ::) ;D

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #4 : 10.05.13 - klo:19:07:57 »
kaikki piipaa-autot ärsyttää suunnattomasti. Britney Spears on myös ollut kaikkien lintujeni kestoinhokki  :)

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #5 : 13.06.13 - klo:15:17:20 »
Meidän jakoilla on ihan omituisia pelkoja ja mielenkiinnon kohteita. Nuorempi pelkää sormia ja kädelle tullessaan ei suostu siirtymään sormien päälle. Sormet ovat kuitenkin varsin ihanat, jos sormien välissä on pienikin namin murunen tai mikäli niillä rapsutetaan. Vanhempi jako pelkää kaikkea pajusta tehtyjä juttuja, ihan jo pelkkää pientä tikkuakin. Samoin kuorimaton puunpala aiheuttaa kauhistusta vaikka orret ovat ihan samaa materiaalia (ja ovat kuorimattomia). Tuo vanhempi yleensä pelkää kaikkea uutta, joten uudet lelut tarjotaan aika pitkällä aikavälillä. Kuitenkin tuo samainen lintu änkee itsensä kaikkiin pimeisiin paikkoihin, kuten kaappeihin, sohvan alle ja viimeisin villitys on vaatenaulakko. Siellä se usein piileksii takkien seassa ja kolina vaan kuuluu, kun tyhjät henkarit viskotaan lattialle.

Välillä ihan päätä särkee kun yritän ymmärtää näiden logiikkaa :) Vielä en ole löytänyt niitä yhteisiä nimittäjiä, mitkä määrittelevät asiat tai esineet joko käsittämättömän ihanaksi tai järkyttävän kamalaksi.

Re: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #6 : 14.06.13 - klo:03:23:46 »
punanen tukka tai punanen/oranssi pipo. Totaalikilarit.

Vs: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #7 : 22.07.15 - klo:19:22:49 »
Keltanen tiskirätti  :D
TeraNymphicus's Neitokakadut - Untuvia Kurkussa

Vs: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #8 : 23.07.15 - klo:08:23:06 »
Chikin mielestä kaikki pikkuesineet voisi teurastaa, ihan sama mikä, varsinkin jos se on mulla kädessä ja se LIIKKUU  :o  ;D ;D!!!!

Yelo harvemmin vetää kilarit mistään, se leikkii aina nätisti ja se taas puolestaan haluaisi vähän paijata kaikkea mikä mulla just sattuu olemaan kädessä tai mihin olen juuri koskenut.
(Montako kertaa olen juossut pitkin kämppää sen perässä ja yrittänyt saada pois jotain kiellettyä pikkuesinettä jonka se on onnistunut napata nenän edestä ....)

Vs: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #9 : 16.11.15 - klo:20:40:41 »
Lattiaharja sekä vieraat miehet. :-D 

Vs: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #10 : 25.09.16 - klo:10:40:25 »
Kaikki muu on fine, mutta jos rikkaharjan kanssa siivoaa niin hell's got loose. :---D Kaiken pahan alku ja juuri.
Haukkalevän Talli — hevosia ja hevostaidetta

Vs: mikä asia tai esine saa lintusi kilahtamaan ?.
« Vastaus #11 : 25.09.16 - klo:17:40:44 »
Neitsikkaurokseni on hyvin reviiritietoinen ja muutenkin aika äijä joten sen kilahduskynnys on matalalla. Pihalla liikkuvat ylimääräiset linnut ja lapset saavat sen raivostumaan ja tietty käden laittaminen häkkiin ellei siinä ole jotain tarjoilua. Samoin jos sitä kieltää jostakin seurauksena on äänekkäät vastalauseet ja pahimmassa tapauksessa pommituslento (huonolla osumatarkkuudella). Myös lelut ja muut pikkuesineet joiden hajottaminen ei onnistukaan ihan hetkessä saavat osakseen kärttyisää sadattelua. Se on ylipäätänsä röyhkeä ja kiukkuinen otus mutta niin ovat monet muutkin moneen kertaan kotia vaihtaneet eläimet lajiin katsomatta ja aina ne on saatu ruotuun olipa kysymyksessä kissa, koira, hevonen tai lintu. Eiköhän tämäkin ajan kanssa rauhoitu.