papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: "Sä olet pilannut sun linnun"
« Vastaus #30 : 13.04.13 - klo:21:19:33 »
miksi häntä mustamaalataan kun moni ei ole häneen edes henkilökohtaisesti tutustunut.

kyse ei ole mustamaalaamisesta, kaikki asioista kertoneet ovat kyseiseen henkilöön henkilökohtaisesti tutustuneet!

Lainaus
Mitä näihin todisteihin tulee niin pistäkää niitä nyt ihmeessä tähän jatkoksi

omalla kohdallani kyse on henkilökohtaisista sähköposteista, joita en todellakaan julkaise täällä!

tinttu
« Viimeksi muokattu: 14.04.13 - klo:09:40:22 kirjoittanut tinttu »
The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.

Re: "Sä olet pilannut sun linnun"
« Vastaus #31 : 13.04.13 - klo:22:01:30 »
Mielenkiintoinen ja hyvä keskustelu ja kiitos siitä  :) Kuitenkin kun kyseinen henkilö ei ole täällä omasta puolestaan puhumassa ja me kaikki tiedetään miksi, mutta miksi häntä mustamaalataan kun moni ei ole häneen edes henkilökohtaisesti tutustunut. Mitä näihin todisteihin tulee niin pistäkää niitä nyt ihmeessä tähän jatkoksi, liittyi se sitten asiaan tai ei, mutta muuten eiköhän tämä keskustelu hänestä saisi loppua tähän. Kiitos  :)

Hmm, minusta tässä oli jo pitkät pätkät keskusteltu lintujen kohtelusta ja erityisesti temppujen opettamisen merkityksestä ihan yleisellä tasolla. Tuota päänhakkaamista ja kanojen lopetusmetodeja vähän sivuttiin, mutta siinäkään ei otettu kantaa siihen, mitä joku tekee tai ei tee. Joten ei tässä mielestäni yhdestä henkilöstä enää keskusteltukaan.

Re: "Sä olet pilannut sun linnun"
« Vastaus #32 : 17.04.13 - klo:16:02:02 »
Eiköhän aiheen loppuunkäsittelyä helpottaisi se, ettei sitä enää nosteta esille? :) Tämä ketju on vielä mahdollista jatkaa asiallisena pohdiskeluna aiheesta linnun käsittely, puuttumatta ulkopuolisiin henkilöihin sanallakaan. Kynnys poistaa ketjua, johon on jo tullut vastauksia näinkin paljon on ainakin minulla suuri, sillä arvokasta tietoa ketjusta löytyy jo. Jokainen osallistuja voi sen sijaan kantaa oman kortensa kekoon sen puolesta, että keskustelu ei harhaudu käsittelemään yksittäisen harrastajan linnunpitoa. Ei sen tarvitse olla sen vaikeampaa. :)

Ymmärrän hyvin, miksei ihmisten luottamuksellisesti lähetettyjä sähköpostiviestejä voi julkaista foorumilla. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei niitä ole olemassa.

Itse ymmärsin lainaamasi viestin niin, että kirjoittaja ei tiedä tapauksesta muuta kuin tässä ketjussa lukemansa ja ihmetteli, etteikö tuollainen kohtelu olisi linnulle kohtalokasta. Hän ei tietääkseni syyttänyt ketään mistään tai muutenkaan puuttunut tapahtuneeseen millään tavalla. Ennemmin viesti kyseenalaistaa tuon tilanteen tapahtumisen kuin puoltaa sitä tai loukkaa ketään. Asiasta voi kuitenkin halutessaan kysyä kirjoittajalta asiallisesti vaikka yksityisviestillä, jolloin asiaa ei tosiaan tarvitse enää julkisella puolella käsitellä. Aiheen nostaminen esille sen kieltämiseksi kun on hieman ristiriitaista tässä tilanteessa, koska vastausta ilmeisesti kuitenkin odotetaan? :)

Minunkaan mielestäni tässä ketjussa ei olla tarkoituksellisesti mustamaalattu ketään. Ymmärtäisin suuttumuksen erittäin hyvin, jos täällä olisi paisuteltu juttuja tai tarkoituksella levitetty valheellista tietoa ihmisistä, mutta siitä ei tällä kertaa ole kyse. Joten palataan takaisin lintujenkäsittelyaiheeseen ja jatketaan siitä hyvä keskustelu? :)
« Viimeksi muokattu: 17.04.13 - klo:16:22:06 kirjoittanut annip »
Neitokakadujen kasvatusta vuodesta 2005 ja undulaattien vuodesta 2014. :)

Re: "Sä olet pilannut sun linnun"
« Vastaus #33 : 17.04.13 - klo:19:22:59 »
Kyllä tässä vähän mustamaalaamisesta oli kyse ja kun Tinttukin sanoi ettei täällä tod mitn todisteita julkaise :) sitä vaan sipistään selän takana, ja siitä että todisteita on. Kuitenkaan mitään ei esitetä. Naurettavaa. Aihekin vähän lipuaa, eiköhän tämänkin ketjun saisi poistaa ja kirjoittaa uudestaan siitä saako papukaijaa silittää vai ei. Eikä vetää siihen ulkopuolista joka on täältä yhdistyksestä heitetty ulos, sitten vaan selitellään kun ei hän voi täällä kirjoittaa itse. Lapsellista tämmönen.

Kaikista järkyttävin on tämä :

"Kerroin äidille tapauksesta ja mietin vain, että kanojahan tapetaan samalla tekniikalla, niin miten nämä jakot ovat elossa? Koska eikö tuollaisessa touhussa niskat katkea?"


voisiko kyseenalainen tätä selittää mitä hän tällä tarkoittaa.. ??

En tiedä mitään kalauttelutapauksista, joten en ota mitään kantaa siihen, tekeekö kyseinen henkilö tätä. Tarkoitus oli lähinnä ottaa esille se seikka, että linnun niska katkeaa melko helposti. Huhut tuntuvat siksi hassuilta, koska jakothan ovat olleet miehen omistuksessa vuosia. Jutut muuttuvat matkalla ja en oikein osaa kuvitella, että joku käyttäisi tälläistä rangaistusmenetelmää vakituisessa käytössä.

Ja joku ihmetteli, miten tätä käytetään kanojen lopettamiseen. Yksi tapa taittaa niskat muiden joukossa. Oli muuten joskus juttua eläintarhasta, jossa näin lopetettiin eläimiä, mutta tämän aiheen tarkoitus ei ole mustamaalata edes eläintarhoja...
Kakaduparvessa yksi ruusu ja kolme neitoa.