papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Ohjeet Uusi
« : 03.03.13 - klo:12:21:05 »
Tälle palstalle voivat myynti-ilmoituksiaan ja alustavia poikasvaraustiedustelujaan laittaa yhdistyksen hyväksymät kasvattajat. Yhdistyksen hyväksymät kasvattajat ovat yhdistyksen eettisen kasvatuksen ohjeisiin sitoutuneita kasvattajia, jotka ovat pyrkineet kasvattajalistalle, tulleet hyväksytyksi ja saaneet sertifikaatin. Palsta ei ole tarkoitettu välitettäville linnuille, ellei sille ole erittäin perusteltu syy tai välitettävä lintu on kasvattajan oma kasvatti.

Kasvattajalista
Haluatko Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n viralliseksi kasvattajaksi?

Ilmoituksen sisältö

Ilmoituksesta tulee käydä ilmi:

-   otsikossa mainittava tuote, jota myydään. (ei pelkästään  "myydään"!)
-   tuotteen hinta tai muunlainen maininta, esimerkiksi ”tarjousten mukaan”
-   paikkakunta, jossa tuote sijaitsee
-   kuljetusmahdollisuus, mikäli sellainen on. Jos ei, maininta ”ei kuljetusmahdollisuutta”
-   liitteeksi kuva

Pitäkää omat ilmoituksenne ajan tasalla! Jos lintu on jo myyty, ilmoittakaa asiasta. Joko liittämällä viestiketjun perään ilmoitus ”myyty, saa poistaa” tai klikkaamalla alhaalla oikealla kohtaa ”raportoi valvojalle + laittamalla viestin poistopyyntö.

Hyvä tapa on aika ajoin postittaa uusi viesti myynti-ilmoituksesi perään (jolloin ilmoituksesta tulee tavallaan uusi, älä aloita uutta ilmoitusta!), mikäli kyseinen tuote on vielä myymättä ja haluat myynti-ilmoituksen olevan edelleen voimassa.

Yli kaksi (2) kk vanhat ilmoitukset tullaan poistamaan automaattisesti, mikäli ilmoitusta ei ole uudistettu. Ei riitä, että alkuperäistä viestiä käydään muokkaamassa, moderaattorit seuraavat vain viestien päivämääriä, jotka näkyvät suoraan foorumilta, ei ilmoituksen sisältä.

Ostajalle

Myynti- ja ostoilmoituksissa on vältettävä kommentointia. Asialliset kysymykset ostettavaa tai myytävää asiaa koskien tietysti sallitaan. Noudata ensisijaisesti myyjän pyytämää yhteydenottotapaa! Aiheeseen liittymättömät kommentit poistetaan mainitsematta.

Lue myös

Cites I/A-liitteen lajien myynnistä

Kysymykset:


Ida-Emilia Kaukonen / Kasvatusasiavastaava
kasvatusasiat@kaijuli.fi

« Viimeksi muokattu: 22.04.13 - klo:11:18:51 kirjoittanut Ida-Emilia »