papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Kaupan kuulumisia!
« : 04.12.12 - klo:12:03:52 »
Kaijulikaupan hoito on siirtymässä pikkuhiljaa uusiin käsiin, eli allekirjoittaneelle.

Asioiden järkkäilyn ja infon keräämisen vuoksi tilaukset voivat näin aluksi jonkin verran viivästyä, mutta kunhan uusi kaupantäti on saanut kaikki ohjakset käsiinsä, päästään taas palaamaan normaaliin rytmiin. Pahoittelen jo etukäteen viivästyksiä!

Yhteyssähköposti pysyy samana, eli kauppa@kaijuli.fi.

- Pauliina
Villasukka ja marsut.

Re: Kaupan kuulumisia! Uusi
« Vastaus #1 : 10.12.13 - klo:23:41:29 »
Viime syyskokouksessa päätettiin siirtää Kaijulikauppa minulle. Henkilökohtaisten kiireiden vuoksi kaupalle luvattiin siirtymäajaksi puoli vuotta, jonka aikana sen toiminta täytyy saada kunnolla pyörimään. Tilauksia voin kuitenkin vastaanottaa jo nyt ja pyrin saamaan kaikki paketit matkaankin mahdollisimman pian tilauksesta! Myös kysymyksiin vastaan mielelläni joko yksityisviestillä tai osoitteessa kauppa@kaijuli.fi :)

Esimerkiksi uusi, ihana seinäkalenteri on nyt myynnissä ja nopeimmat tilaajat voivat toivottavasti ehtiä saamaan ne vielä jopa jouluksi! :) Itellan puolesta en toki uskalla toimitusnopeutta luvata, mutta ainakin vielä tämän viikon pyrin haukkana lähettämään kalenterit mahdollisimman nopeasti, mielellään seuraavana arkipäivänä tilauksesta, jos maksusta on osoittaa jokin tosite. :)

Muut kaupan tuotteet tulen inventoimaan ja ilmoittamaan sitten foorumille, kun aikaa projektin toteuttamiseen on, mutta ainakin Papukaija lemmikiksi? -opasta voi yhä ostaa 5 euron hintaan ja lasten puuhakirjaa 2 eurolla jo nyt! Kumpaakin on varastoissa vielä runsaasti. :)
« Viimeksi muokattu: 11.12.13 - klo:01:26:37 kirjoittanut annip »
Neitokakadujen kasvatusta vuodesta 2005 ja undulaattien vuodesta 2014. :)