papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Sisu-neitokakadun koulutusta Uusi
« : 13.08.12 - klo:20:26:13 »
Sisun kanssa edetään taas mielettömällä vauhdilla. Sen töyhtö on hujahtanut yhtäkkiä pituutta arviolta sentillä ja saanut hiukan pöyheyttä. Se näyttäisi myös saaneen painoa lisää.

Sisu pudotti erään kerran sulkansa ja ihmetteli sitä kovasti. Nostin sen sille ja se alkoi leikkiä sulallaan. Keksin tästä, että nyt jos joskus olisi äärimmäisen helppo opetella targeting sen kanssa. Otin naksuttimen ja hirssiä ja tein sulasta kohteen, eikä mennyt kuin viitisen minuuttia, ja Sisu oli hoksannut, että pyydettäessä kosketetaan sulkaa. Tänään treenattiin myös kohteen seuraamista. Sulan näkeminen tietää poitsulle nyt hirssin saamista, joten jo sulan havaitseminen kädessäni nimen toistamisen yhteydessä saa sen tulemaan luokse. Se tuntuu olevan koulutushetkinä ihan täpinöissään ja kyttää kovasti, minne sulka menee seuraavaksi. Kokeilin nyt vielä, meneekö homma ilman naksutinta - jo ihan siksikin, ettei kädet olleet riittävät hirssille, sulalle ja kameralle. Hiukan meinaa välillä innoissaan ottaa etumatkaa jo ennen kuin ehtii antaa kehotuksen, mutta jotakuinkin toimii jo. Tämän avulla voisi helpottaa kädelle tulemista jatkossa. Tulevaisuudessa koetan myös saada tuon sellaiseen pisteeseen, että kosketus olisi nimenomaan pieni täpäytys, eikä tuollainen kahmaisu.

Tässä pientä videota tämän päivän koulutteluista. :)Edit: Tuossa loppuillasta Sisu oppi vielä lisää. Nyt se lentää kaapin tai häkin oven päältä toiselle ja seuraa sulkaa myös pöydälle ja lattialle. Kerran sain sen kädelle perässä, mutta tämä tuntuu vielä olevan haastavampaa.
« Viimeksi muokattu: 03.09.12 - klo:15:06:32 kirjoittanut Ida-Emilia »

Re: Keisari - Oma kasvatti tuli kotiin!
« Vastaus #1 : 14.08.12 - klo:12:38:33 »
voi miten hienosti se tulee sieltä :) Ihmettelinkin aluksi että mitä ihmettä se oikein seuraa kunnes paljastui sulaksi :D
TeraNymphicus's Neitokakadut - Untuvia Kurkussa


Re: Sisu - Oma kasvatti tuli kotiin!
« Vastaus #3 : 01.09.12 - klo:10:59:32 »
Ihana! :D :D Hitsi tuo Sisun ääntely on hauskan kuuloista, ihan kuin käheää puhetta vaikkei sanoisikaan mitään(?). :-*

Re: Sisu-neitokakadun koulutusta Uusi
« Vastaus #4 : 03.09.12 - klo:15:04:58 »
Ja nyt Sisua matkimalla samaisen taidon oppi myös Roki.  ::)

Lisäksi Sisu on alkanut vihellellä jostain syystä epämääräisesti Kwai-joen sillalta kuulostavaa biisiä sekä siihen päälle se on napannut Wryyltä herätyskelloäänen ja Imperial Marchin. Jälkimmäistä Sisu laulaa tosin isoveljeäänkin huonommin...  ;D
« Viimeksi muokattu: 03.09.12 - klo:15:07:12 kirjoittanut Ida-Emilia »