papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Vs: Kultaposkiamatsoni Max-herra
« Vastaus #105 : 06.06.15 - klo:21:29:49 »
Oli kyllä hyvä ratkaisu että minä olen ainut joka menee Max-herran häkin lähelle. Sen verran herra uhosi ja hinkui minullekin, että muut olisivat saattaneet kyllä saada kunnolla näpeilleen... Uskon, että menetelmä myös auttoi herraa rauhoittumaan ja tulemaan alas rakkauden pilvi-linnastaan (oikeasti nousemaan takaisin orrelleen häkin lattian pesä-silpuistaan). Eipähän kukaan ainakaan prvosoitunut eikä provosoinut herraa hekumassaan. Tuossa kun herra alkoi rauhoittua niin isäntä vain totesi: 'Niin tjaa eiks syksyllä oo linnuilla se voimakkaampi hyrräys-aika, se voikin olla jo mielenkiintoista.'  ;D

Vs: Kultaposkiamatsoni Max-herra
« Vastaus #106 : 17.09.16 - klo:10:28:19 »
Huonoja uutisia :( Meillä on mennyt Max-herran kanssa mielettömän hyvin, herra on ollut oikein ihana. Mutta nyt herra on kipeä. Lääkäri epäilee kuputulehdusta (toinen vaihtoehto taitaa olla jokin flunssavirus tms). Antibiootti-kuuri on aloitettu, herra on eristyksissä talon lämpöisimmässä huoneessa ja höyryttelen herraa aika ajoin. Höyry tuntuu helpottavan vähän herran oloa, mutta mutta mutta... on aina yhtä inhottavaa todeta kuinka vähän voikaan tehdä auttaakseen ja parantaakseen toisen :( Huoli on kamala, kaikki sormet ristiin ja peukut pystyyn ja vaikka varpaatkin umpisolmuun jotta herra toipuisi!

Vs: Kultaposkiamatsoni Max-herra
« Vastaus #107 : 24.09.16 - klo:12:05:12 »
Oujee! Max-herra on kunnossa ;D Terveenä ja hyvinvoivana huutelee ja viheltelee. *Puuh* kylläpä oli hermostuttava viikko.