papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Väistöliike
« : 17.03.04 - klo:15:29:34 »
Olen aina pohtinut, tekevätkö muiden jakot tätä:
Kun Jaco istuu esimerkiksi keittiön tuolilla, se saattaa ihan yhtäkkiä antaa jalkojensa liukua tuolin selkänojan taakse ja nokaa taaksepäin aivan kuin väistäisi jotakin. Liike ei ole kovin nopea ja äkkinäinen, vaan pikemminkin sulava ja hieman nytkähtävä.

Mitä tämä liike tarkoittaa? En ole toistaiseksi osannut yhdistää sitä mihinkään uuteen asiaan.
« Viimeksi muokattu: 17.03.04 - klo:15:29:48 kirjoittanut Ovelus »

Re:Väistöliike
« Vastaus #1 : 17.03.04 - klo:15:37:55 »
hehe, ettei vaan lintu torkahtaisi ja meinaisi pudota? Meidän unikeko valuu aina nukkuessaan sohvan käsinojalla pikkuhiljaa taaksepäin ja räpsähtää hereille kun jalat katoaa alta. Sitten hän katsoo syyttävästi, että mitä oikein tönit siinnä! - Ja sama toistuu taas hetken päästä.  ;D
jaana
The truth is out there? Does anyone know the URL?

Re:Väistöliike
« Vastaus #2 : 17.03.04 - klo:15:43:54 »
Ei, ei se niin hidas ole. Se on sellainen ikäänkuin pyörähdys. Tosiaan vähän kuin joku pieni lentokone lentäisi sitä päin ja se menisi valmiiksi suojaan.
« Viimeksi muokattu: 17.03.04 - klo:15:44:08 kirjoittanut Ovelus »

Re:Väistöliike
« Vastaus #3 : 17.03.04 - klo:15:49:27 »
Meillä ainakin väistellään pölyhiukkasia.... Ja vastaavasti ne sit saa selkäänsä kun tulivat häiritsemään... ::) ;D

Re:Väistöliike
« Vastaus #4 : 18.03.04 - klo:11:19:05 »
Pieniävihreitämiehiä ainakin Ama näkee melkoisen usein  ;D

Santtu (jako) puolestaan usein istuskeli ovien päällä ja hivuttautui siitä taaksepäin roikkumaan nokan varaan.. eli jalat jäi roikkumaan vapaaksi. Siinä se sitten saattoi viihtyä useitakin minuutteja, lienekö lepuuttanut jalkoja vai mitä..

-mika

Re:Väistöliike
« Vastaus #5 : 19.03.04 - klo:23:29:10 »
Meidän Otto-jako istuksii myös mieluusti ovien päällä ja pudottautuu välillä nokan varaan roikkumaan. Joskus jalat ruopii hurjasti oven pintaa vähän aikaa (ei tosin  nyt, kun on varvaskato käynyt ja loput varpaat on vähän kipeitä), ja sitten räpsäytetään siivillä kroppa takaisin oven päälle. Toisinaan se näyttää menevän tällä tavalla piiloon, varsinkin keittiössä, jossa ovi aukeaa aivan seinän viereen ja sinne väliin pääsee kivasti näkymättömiin. Hetken kuluttua se kömpii esiin, ja sillä näyttää olevan kovin hauskaa. Varsinkin, jos sitä on huhuillut, että "missä Otto on". Nojatuolin tms taakse se joskus humpsahtaa kynsien varaan roikkumaan istuskellessaan selkänojalla. Ei näyttäisi minusta vahingolta, ainakaan joka kerta.
"Harvat ymmärtävät miten paljon on ymmärrettävä voidakseen ymmärtää ettei ymmärrä kovinkaan paljoa"