papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Haetaan sijoituskoteja! Uusi
« : 02.02.10 - klo:21:41:56 »
Yhdistys etsii uusia sijoituskoteja yhdistyksen kautta tuleville sijoituslinnuille.Linnut ovat pääasiallisesti isoja papukaijoja ja osa niistä saattaa olla ongelmakäyttäytyjiä,joskus kotia tarvitaan kiireellisestikin johtuen eri syistä.
Sijoituskodissa tulee olla kokemusta isoista linnuista ja heidän tulee olla motivoituneita huolehtimaan linnusta joskus pidemmänkin ajan,kunnes sopiva,lopullinen koti löydetään.

Mikäli olet halukas auttamaan yhdistystä tässä tärkeässä työssä ja ottamaan sijoituslinnun kotiisi ja huolehtimaan siitä kuten omastasi uuden kodin löytymiseen asti,laita pienimuotoinen hakemus ositteella hallitus@kaijuli.fi ja kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi lintujen kanssa.

HUOM!
Tilastojen päivittämisen takia KAIKKI ,jotka jo sijoitusrinkiin kuuluvat ilmoittautukaa minulle jatkatteko vielä sijoituskotina vai ei:
sijoitusriki (@)kaijuli.fi
« Viimeksi muokattu: 24.12.11 - klo:22:44:50 kirjoittanut Jonne »

Väliaikaisia koteja tarvitaan !!! Uusi
« Vastaus #1 : 03.04.10 - klo:12:35:03 »
Yhdistykselle tulee jatkuvasti uusia koteja kaipaavia papukaijoja ja siksi tarvitsemme lisää väliaikaisia koteja.

Mikäli olet valmis väliaikaisena sijoituskotina yhdistyksemme vastaanottaville sijoituslinnuille otathan pikaisesti yhteyttä Biaan.

Sijoitusrinkiin haluavien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä,yhdistyksemme jäseniä ja heillä tulee olla kokemusta isoista papukaijoista.

Sijoituskoti sitoutuu myöskin pitämään lintua kodissaan epämääräisen ajan,toisin sanoen siihen asti kunnes linnulle löytyy pysyvä koti.

lisää sijoitusringistä

Yht. otot.
sijoitusrinki(@)kaijuli.fi tai
040-5453015
« Viimeksi muokattu: 24.12.11 - klo:22:45:05 kirjoittanut Jonne »

Re: Haetaan sijoituskoteja!
« Vastaus #2 : 15.04.10 - klo:20:30:48 »
Yhteydenotot sijoitusrinkiin yllä pyydetyn mukaisesti :)

tinttu
The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.

Re: Haetaan sijoituskoteja! Uusi
« Vastaus #3 : 24.12.11 - klo:22:44:04 »
Yhdistys etsii taas uusia vastuullisia sijoituskoteja linnuille. Mikäli haluat toimia sijoituskotina, niin ota minuun yhteyttä sähköpostitse jonne.stenroth@gmail.com tai laita yksityisviestiä aiheesta. Lue yltä tiedot, mitä hakemukseen ja millaisia koteja haetaan.

Koteja tarvitaan taas, koska mitä enemmän taas mennään kevättä kohti, niin sitä enemmän tuntuu taas tulevan sijoituslintuja ja paikat ovat tällä hetkellä todella kortilla.

Uutena asiana on, että yhdistys korvaa linnusta koituvat rahalliset menot, eli ruokakustannukset ja muutamia häkkejä on yhdistyksellä vapaana, joten häkkejä on vapaana sijoituslinnuille muutama, eli ei tarvitse olla ylimääräistä häkkiä.

« Viimeksi muokattu: 24.12.11 - klo:22:46:21 kirjoittanut Jonne »
CAG Ukko, MA Rapa, YNA Nooa, SM:t Clara & Lawrence