papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


tyttö neidon "touhut" oksan kanssa
« : 21.10.09 - klo:13:26:31 »
Käsiruokitulla Wilmiina  neidollani on perin outoa seksuaalista käytöstä. Lintu "hommailee" oksan kanssa oikein nauttien siitä. Pojillahan tätä esiintyy mutta tätä en tiennyt että tytölläkin ennen kuin Wilma rupesi sitä harrastamaan. Käytöstä on jatkunut reilu puoli vuotta ja nyt otankin asian esille.

Wilmiinalla on poikakaveri jonka kanssa on ollut useamman vuoden, mutta koska Wilma luulee olevansa enemmän ihminen, aina ei hän hyväksy poikakaverinsa sukimista/hellyyden osoituksia. Wilmalla on kuitenkin aika ajoin valtava pesimishalu ja kun nämä jaksot alkavat, Wilma osoittaa paritteluhalunsa kyllä, tosin se hänen parittelukumppaninsa onkin sitten aina jokin oksanhaara/lelu tai muuten vaan sopiva paikka johon saa hingattua takamustaan!!  ??? Kutsuva vikitys ja takaliston hankaaminen jatkuukin sitten niin pitkään kunnes innoissaan lähestyvä poikakaveri tulee lähelle. Tällöin käytös loppuu kuin seinään ja parhaimmillaan poikakaveri saa nokasta. Poika raukka on ihan ihmeissään Wilmiinan ailahtelevasta ja väärinymmärrettävästä käytöksestä. Käytös jatkuu vähän ajan päästä kun poikakaveri on lähtenyt kauemmas ja jatkuu samalla periaatteella parhaimmillaan useita kertoja muutaman tunnin sisällä.

Nykyään poikakaveri tietää jo jutun idean eikä hirveästi viitsi edes olla huomaavinaan(vähän käy sääliksi poikaa kun niin kovasti aina yrittää olla Wilman mieliksi eikä lämpöä kovin paljoa silti heru :-X). Ihmettelen asiaa siksi että edes minä en ole Wilman "kumppani" ja lintu ei piittaa kenestäkään, ei toisista linnuista eikä ihmisistä(tykkää toki kovastikkin istua olkapäällä ja olla minun lähellä mutta ei sillä tavalla että olisinn kumppani, kaveri vain.)

Kysymys kuuluukin onko muilla tällaisia tapauksia ja olisiko jollain tarkempaa selitettä käytökselle?  ::)

videota käytöksestä..(valitan ei ole omia sivuja joten tuonne tuon videon tuuppasin, älkää ihmetelkö..)
http://irc-galleria.net/user/s-de/video/112841504

Re: tyttö neidon "touhut" oksan kanssa
« Vastaus #1 : 22.10.09 - klo:14:18:36 »
En ole mikään ekspertti.. Mutta mitäs selitettävää tässä on ::) Lintusi harrastaa itsetyydytystä mikä on neitokakaduilla täysin normaalia, käsinruokituilla varmaankin hieman harvinaisempaa tehdä sitä ilman ihmisen "seuraa", mutta sitä tekevät niin naaraat kuin koiraatkin.
Lisäksi omat silmäni näkevät tässä videossa yhden eron koiraiden itsetyydytykseen; koiraat tietääkseni yleensä kohdistavat hankauksen eteenpäin, pitävät toisella jalallaan kiinni jostakin tai vastaavaa, ja liikutellen pyrstöään imitoiden naaraan päällä istumista. Tyttösesi näyttäisi puuhailevan enemmän tyttömäisesti hangaten peräaukkoaan takaapäin.

Käsinruokittuna voi todella olla ettei tyttönen ymmärrä niiden toisten lintujen päälle, ja toisaalta tirppa ei ole yhdistänyt sinuakaan puolisokseen (mistä olet kiitollinen kyllä myöhemmin kunhan luet tarkemmin minkälaista on asua linnun kanssa joka kohdistaa seksuaalista mielenkiintoa omistajaansa). ::)
I'd fly above the trees, over the seas in all degrees.. To anywhere I please.