papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Keijulla on uusi kaveri! :)
« : 15.07.09 - klo:14:31:00 »
Joono aattelin että tää kuuluis ihan käyttäytymiseen, mutta jos on väärässä lokerossa niin modet on hyvät ja siirtää. :)

Niin no oli ihan pakko päästä tännekin nyt keuhkoamaan tästä sitten loppujen lopuksi vaikka jo meinasin että en nyt sitä tekisi. Tässä sitä nyt ollaan. ^^'

Tuo Keiju on sitten löytänyt ihan uuden kaverin, tyttöseni on ihan ihastunut tuohon poikaystävääni. :) Mä oon tosi ihmeissäni ja ilonen siitä että näin pääsi käymään, vaikka en oikeestaan vieläkään täysin ymmärrä miten se tapahtu. Tässä oli tää yks päivä joskus jo aikaa sitten, kun Keiju oli tuossa keittiönpöydällä käyskentelemässä, poika istu tuossa puusohvalla pöydän vieressä ja mä ihan tuolilla toisella puolella koko pöytää. Siinä sitten Keiju taas vaihteeksi katteli tota ihmeotusta tossa istumassa. Olivat jo siinä vaiheessa kyllä ihan kavereita että Keiju kovasti tykkäs hänen rapsutuksistaan eikä pelänny tätä oikeestaan yhtään. No sanon pojalle että pyydä sitä sun luokse että jos se vaikka antais rapsuttaa. No hän pyys ja Keiju tuli ihan pöydän reunalla ja laitto päänsä ihan maata vasten ja naksutteli siinä ihan ilosena. Kun poika sitten oli tarpeeks kauan Keijua rapsutellu, siirs käden tuonne polven viereen ja pyys sillä mun opettamalla rapsutuseleellä lintua lähemmäs. Olin just avaamassa suutani et voisin sanoo ettei se varmaan siihen tuu, kun yhtäkkiä Keijun päässä naksahti ja se hyppäs tuon polvelle istumaan! :o Kyllä siinä meikätytöllä jäi haavi auki, kesti vähän aikaa nostaa se leuka polvista takas paikalleen.

Olin tottakai ihan sairaan ilonen ja oon vieläkin, koska Keijuhan vois myös olla vaikka kateellinen musta, mutta sen sijaan se päättikin alkaa pojan kaveriksi!  :D Toinen tälläinen jännä tapahtuma oli kun Keiju oli taas tuossa pöydällä ja iskä käveli ohi. Keiju katteli että mistä se suojaa hakis (pelkää iskää vieläkin jostain syystä) ja sitten lennähtikin pöydältä tuon samaisen pojan olkapäälle istumaan ja meni vielä sen pään taakse piiloon. Kyllä iskäkin jäi kattomaan ihan whooot ilmeellä. ;D Ja sitten äidille, joka istu olohuoneessa: "Näitsä ton? NÄITSÄ?" 

Tuo tyyppihän on jo jonkin aikaa tuossa pyörinyt ja ensi alkuun ei muuta kun välillä lintua rapsutti. Siks musta tuntuukin että Keiju alko niin kovin kaveeraamaan sen kanssa. Eka hän pyöri maisemissa ja teki tiettäväksi ettei ole vaarallinen, eikä ensin ees tehnyt tuttavuutta. On tuo vaan hienoa.

Niin tai näin, jokatapauksessa oon kyllä nyt tosi ilonen. Keiju voi nyt jos sille päälle sattuu mennä pojan kädelle ihan munkin kädeltä ja sen syliin istuksimaan ja rapsutuksia kerjäämään. :D Keiju näyttää niin rauhalliselta sen sylissä. Ja tähän lisättävä että Keijuhan aristaa ihan kaikkia vieraita, eikä oo koskaan ennen suhtautunu mihinkään muuhun ihmiseen paitsi muhun tuolla tavoin rauhallisesti ja luottavaisesti. Täytyis noista kaveruksista ihan napsasta kuva joskus.

Sellasta täällä Pornaisissa, aattelin muutenkin pitkästä aikaa ilmotella vähän olemassaolostani. ^^
*ja nokan naksutukset*

Re: Keijulla on uusi kaveri! :)
« Vastaus #1 : 19.07.09 - klo:23:19:26 »
Tänään Keiju oli myös hämmentävän ystävällinen äidin kaverille, joka silloin tällöin käy meillä. Tarjosi kivasti häkin läpi niskaa rapsuteltavaksi, niiaili ja juttelikin vieraalle. :)
*ja nokan naksutukset*

Re: Keijulla on uusi kaveri! :)
« Vastaus #2 : 17.09.09 - klo:16:58:14 »
No täälläpäinhän onkin hijaista ollut..  :o No jaa siitä huolimatta on nyt pakko vähän päivitellä. Nythän sain nämä ihanat kaverit nauhallekin tallennettua, kun ovelana paparazzina nappasin heistä pari otosta. En tosin oo niitä vielä koneelle saanut, joten todistusaineistoa en tähän voi laittaa.  ;) Oli kyllä sulosen näköstä kun Keiju rapsutteli tuon poikaystävän kaulaa ja päästeli pieniä "piip" ääniä. Ja pusujakin vaihtoivat. On se vaan ihmeellistä.

Ja kuulemma kun en ollut kotona neiti vieraili myös perheen ruokspöydässä syömässä näiden kanssa sulassa sovussa. :o

Jospa se siitä vielä tulisi rohkeammaksi. :)
*ja nokan naksutukset*