Lemmikkilinnut Kaijuli ry. > Tapahtumat

Tarvitseeko lintupäiville papereita?

(1/6) > >>

Keijukaija:
Niin en tiedä menikö tämä nyt ihan oikeeseen aihealueeseen, mutta olkoon.

Eli: Tarviiko linnulla olla papereita/rengasta jos haluaa mennä lintupäiville? Juu tietenkin pitää olla karanteeniaika, mutta tarvitseeko lintu sitten myöhemmin papereita että pääsisi mukaan?  ??? Tietääkseni ulkomaille mennessä pitää olla.

Simo13:
Joo siis nähtävästi tarvii.

jm:
käsittäkseni yhdistys pitää kiinni lakiteksteistä ja kansainvälisitä sopimuksista, joissa suomi on mukana. cites a-liitteen lajeilla tulee olla alkuperätodistus laillisuuden osoitukseksi. sitä ei vaadita pelkästään myynninyhteydessä. salakuljetettujen lintujen roudaus lintupäiville on ehdottomasti kielletty (toivottavasti).

Simo13:

--- Lainaus käyttäjältä: jm - 24.07.08 - klo:21:30:41 ---käsittäkseni yhdistys pitää kiinni lakiteksteistä ja kansainvälisitä sopimuksista, joissa suomi on mukana. cites a-liitteen lajeilla tulee olla alkuperätodistus laillisuuden osoitukseksi. sitä ei vaadita pelkästään myynninyhteydessä. salakuljetettujen lintujen roudaus lintupäiville on ehdottomasti kielletty (toivottavasti).

--- Lainaus päättyy ---


Niin mutta jos tommonen sääntö on niin se on kyllä mun mielestä suoraan sanottuna peestä koska se ei vaikuta mitenkään siihen lintuun vaan se on ihmisen vika. Pitääkö linnun elämä tehä vaikeeks papereiden ja muiden puuttuneiden tietojen takia? Jos esim joku on ostanu joltakin linnun ja sillä ei ole mitään CITES- todistuksia ym muita tietoja niin eihän sitä lintua kukaan silti voi ottaa pois tai kieltää että nyt et saa osallistua lintupäiville vaikka lintusi olisikin ollut tarpeeksi kauvan suomessa.

Eipä ainakaan aikasemmin oo mitään todistuksia lintupäivillä tarvittu. Joku tietävä vois nyt selventää tän jutun.

jm:

--- Lainaus käyttäjältä: Simo13 - 25.07.08 - klo:13:43:45 ---Pitääkö linnun elämä tehä vaikeeks papereiden ja muiden puuttuneiden tietojen takia?
--- Lainaus päättyy ---
ei tämä vaikuta millään tavoin papukaijan elämää huonontavasti.

--- Lainaus ---Jos esim joku on ostanu joltakin linnun ja sillä ei ole mitään CITES- todistuksia ym muita tietoja niin eihän sitä lintua kukaan silti voi ottaa pois tai kieltää että nyt et saa osallistua lintupäiville vaikka lintusi olisikin ollut tarpeeksi kauvan suomessa.
--- Lainaus päättyy ---
valitettavsti olet väärässä cites a-liitteen lajien osalta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta