papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


munkki huutaa
« : 21.03.08 - klo:09:37:01 »
Tikillä on tuo huuto vähentynyt viimeaikoina ihan kivasti. Mutta eilen kun Sanne kävi kylässä... Tiki on huutanut siitä asti kun Sanne lähti. Ei tauotta, mutta paljon. Käy vissiin vieraita liian harvoin. (Tiki ei kyllä ole mekkaloinut kun äitini on käynyt pikaisesti moikkaamassa lintua) Ongelma on että huuto jatkui vielä tänäänkin. Koitin keksiä kaverille paljon tekemistä mutta silti jäi kummasti aikaa huutaa. Huuto on vissiin samanlaista kun Essillä hoidossa ollessaan. Eli ärsyttävää.. Olisko vinkkejä miten toimia ensi kerralla kun käy joku kylässä? Huuto alkaa heti kun Tiki hokaa että vieras lähti..

Anna

Re: munkki huutaa
« Vastaus #1 : 21.03.08 - klo:10:28:51 »
Meilläkin tuo punalakki alottaa huudon kun lähen tai vieraita lähtee ,mutta ei se enää huua ku pari minuuttia perään.
Mikähän tohon sun lintus huutoon auttais...ei siihen taija auttaa muu kun että antaa vaan huutaa eikä käy välillä sanomassa että hiljaa tai mitään.Kuulostaa kumminkin huomionhuudolta niin jos siihen ei mitenkään reagois niin se saattais lopettaa.
Toi mun punalakki oli samanlainen kun tuli mutta meni sillä ohi kun ei välittäny siitä kun se huus :).
"This is my life"

Re: munkki huutaa
« Vastaus #2 : 21.03.08 - klo:11:01:43 »
Tää on vähän eri ku tavallinen perään huuto.. Sitäkin harrastetaan, mutta sen olen saanut vähenemään roimasti viimeaikoina. Nyt Sannen käynnin jälkeen kaveri on ollu ihan mahdoton. Kai tääkin jotain perään huutoa on, mutta vaan pahempaa ku tavallinen. Tiki sai oikeen hepulin Sannen lähdön jälkeen.. Ei halunnu millään uskoa että se lähti.  :P Taitais tipu viihtyä paremmin suuressa yhdyskunnassa kun kahestaan mun kanssa.

Anna

Re: munkki huutaa
« Vastaus #3 : 21.03.08 - klo:11:37:50 »
Jotain seuran kaipuutahan se varmaan on..
Toisaalta voi johtua keväästä ja lähenevästä aikuisiästä.
Oon meillä huomannu että naaraat huutelee keväisin enemmän kuin koiraat, koiraille riittää kun saavat touhuilla vaikka lelujen kanssa ;) siis jos ei naarasta ole paikalla :P
Meillä oli silloi viime keväänä se yksinäinen naaras, se oli sellai puoli kesy, niin se huusi kunnes päätti että voihan sitä yksinkin kokeilla perheen perustamista... sitten se muni ja muni ja muni...
Noh.. Tikin kohdalla se ei vielä ole ajankohtaista mutta siihen liittyvää se voi olla..
Jos sä olet sen kaveri ja sillä on puoliso hakusessa ;) (tai Sannessa oli jotain mikä sekoitti Tikin pään ;))

Mutta toivotaan että löytyisi se syy niin sitten tietää miten se hoidetaan..

Re: munkki huutaa
« Vastaus #4 : 21.03.08 - klo:14:32:22 »
Hoitomunkki Pärra (naaras) huusi meillä kuin syötävä ja varsinkin kun joku tuli lähelle (varoitushuutoja) mutta täytyy sanoa että vaikka kuvittelin että linnun huuto ei mua hetkauta niin Pärra veti kyllä pisteet.
Pärra on joku aika sitten muuttanut Hugon luo,onkohan huuto rauhoittunut kun sai kaverin ja vielä miespuolinen ;D

TiiaK

Re: munkki huutaa
« Vastaus #5 : 21.03.08 - klo:15:53:20 »
Huugo ja Pärra on nyt vasta alkaneet tulla toimeen keskenään,alkuun tuli nokkaa ja ihmeteltiin ett kuka hitto TOI on.Nyt Pärra seuraa Huugoa ja herrasväki istuu vierekkäin ja nyt näin kun jo sukivat toisiaan.
Molemmat pitävät 2-3 kertaa päivässä yhteisen huutokonsertin (korvat halkee kun tuo amakin aloittaa samalla oman huutonsa).Miehille Pärra marisee edelleen mutta ei yhtä paljon kuin ennen.
Yksistään Pärra ei huuda ja aloittaa vasta kun Huugo aloittaa.

Re: munkki huutaa
« Vastaus #6 : 21.03.08 - klo:20:35:47 »
(tai Sannessa oli jotain mikä sekoitti Tikin pään ;))

Apua, mitä mä olen oikein tehnyt ;D?? Olisikin ollut kyse rakkaudesta, mutta neidistä oikein ottanut selvää, milloin puri ja uhkaili ja taas toisella hetkellä leikki sekä pussaili ::) ;D

sanne
höyhenmäistä elämää...

Re: munkki huutaa
« Vastaus #7 : 22.03.08 - klo:07:05:34 »
Saas nähdä mikä meininki on kun tulette kylään... ;D

Mä ehdottaisin tuohon, että reissatkaa paljon, ja paljon vieraita kylään vaan... Vaikuttaisi meinaan siltä, että maailman tasapaino nyt jostain syystä järkkyi, ja kaipaa sutinaa ja touhua. Mites se muuten kokouksen jälkeen reagoi?

Milla

Re: munkki huutaa
« Vastaus #8 : 22.03.08 - klo:08:00:47 »
Kokouksen jälkeen illalla oli kova meno.. Seuraavana päivänä tais olla muistaakseni aika ärtsy. Pureksi mua koko päivän.

Anna

Re: munkki huutaa
« Vastaus #9 : 22.03.08 - klo:10:23:24 »
Kokouksen jälkeen illalla oli kova meno.. Seuraavana päivänä tais olla muistaakseni aika ärtsy. Pureksi mua koko päivän.

Anna

Sillä varmaan tuli laskeuma kaiken menon jälkeen ;) Harmaa arki taas vastassa eikä enään mitään uutta puuhaa. Eli kannattanee varmaan rahdata tipua joka paikkaan nyt, niin ei ole niin kova kolaus enään :)

sanne
höyhenmäistä elämää...

Re: munkki huutaa
« Vastaus #10 : 22.03.08 - klo:13:32:30 »
Se mitä se meillä piti ei ollut mun tulkintani mukaan mitään kaipuuta tai muutakaan kiukuttelua vaan ihan pelkkää jatkuvaa hermostumispiippaamista. Se vaan oli kertakaikkiaan niin hermostunut että oli hiljaa vain kun sai suoraa kontaktia ja oli jotain aktiivista tekemistä. Heti kun tuli vähänkin rauhallinen hetki alkoi piippaaminen. (jopa syödessä)

Tietysti kun olin silloin kuumeessa melkeen koko viikon ei potku riittänyt jatkuvaan touhuamiseen eikä myöskään siihen 4sek välein tulevaan piippailuun niin jouduin sen välillä nakkaamaan häkkiin ja sitten tuli kunnon huutoa... Vielä kun kukaan ei ollut kertonut että se huutaa yskimisestä ja minullahan oli limaa kurkussa hieman enemmän kuin olisin halunnut. Täällä sitten yritin olla hiirenhiljaa ja pienimmänkin yskäisyn jälkeen se huusi armotta ja pitkään :D

Tiki on persoona! :)
Käytä vain sulavia sanoja, sillä jo huomenna voit joutua syömään niitä!

Re: munkki huutaa
« Vastaus #11 : 24.03.08 - klo:18:09:16 »
Tänään kävi isompi joukko vieraita ja Tiki oli ihastuksesta mykkä (mitä nyt leikki sitä perus kukkuu/kurkotus leikkiä loputtomiin). Ja kun vieraat lähti huusi hetken, tarkisti asunnon että ketään muuta ei enää ollut ja oli taas ihan tyytyväinen.. Ei tullut samanlaista kokopäivän kestävää mekkalaa, niinkuin Sannen lähdettyä..   ;D

Anna

Re: munkki huutaa
« Vastaus #12 : 24.03.08 - klo:19:00:39 »
niinkuin Sannen lähdettyä.. ;D

Minä, kaiken pahan alku ja juuri ;D

sanne
höyhenmäistä elämää...