papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Pään läheltä lentely
« : 01.03.08 - klo:17:22:47 »
Meillä undulaattiparvi lähestyy kerta kerralta mun päätä lentäessään, mutta eivät koske.
Käykö ne vaan tutkailemassa vai onko se jotain uhkailua, että olen tyyliin niiden reviirillä?
Mun undulaatit eivät ole kesyjä.

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #1 : 01.03.08 - klo:17:35:26 »
meillä aikoinaa asusteli 12 undun parvi, osa kesyjä, olivat suurimman osan ajasta kotona aina vapaana. ja sama juttu että välillä koko parvi teki pelottelu syöksyjä päätä kohti ;D  oliha se vieraista aika pelottavaa, siksi saikin koko parvi nimen "Hitchcockin. linnut" ;D ;D

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #2 : 02.03.08 - klo:07:23:20 »
Tästä löytyy juttua entisestään, ketjun nimeä en muista... ::)
Mutta unduille ja monille muillekkin ihan "normaalia".  Varsinkin vieraita pelotellaan syöksyillä ja joskus tuntuu, että ne oikein suunnittelevat hyökkäyksensä etukäteen ja jakavat samalla lentovuorot :)
Siipien viemää...

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #3 : 02.03.08 - klo:11:45:50 »
Mites undut voi olla noin vihaisia?

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #4 : 02.03.08 - klo:12:23:55 »
Ei se meillä vihaista ole  :)
Ennemmin sellaista isottelua ja oman pelon "vähättelyä".  Ja yleensä tällaiset syöksyt tehdään porukalla, kukaan ei yksin ainakaan vielä ole rohjennut.
Siipien viemää...

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #5 : 03.03.08 - klo:13:31:09 »
Yks mun linnuista yrittää tuollaisella lentelyllä herättää mun huomion. Pari kertaa on käynyt niin, että ruokakuppi on vahingossa jäänyt täyttämättä, ja lintu käy ilmoittamassa minulla siitä lentelemällä todellä läheltä päätäni. On ainakin tajunnut, kuka niitä ruokkii.. :D

Tintus

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #6 : 28.11.08 - klo:15:18:58 »
Meillä nuo kaksi undutyttöä haluavat herättää minun huomion lentelemällä siivet otsaan osuen. Tätä tapahtuu useimmin heti sen jälkeen kun tulen töistä. Miehen tullessa töistä hänenkin huomionsa kiinnitetään pään ympäri lentelyllä. Tietokoneen ääressä istuminen aiheuttaa huimaa lentelyä pään ympärillä. Uskoisin että meillä se tarkoittaa sitä että nyt on syytä keskustella heidän kanssaan. Kun sitten hetki vietetään lintujen kanssa lähtevät ihan omiin touhuihinsa.

Toinen huomion herätyskeino on meillä käydä nakertamassa kaiuttimia tai sälekaihtimia. Silloin meidän ihmisten kuuluu mennä "nappaamaan" linnut käteen. Linnut voivat silloin pelätä ja lentää karkuun(siis tämäkin on leikki, ei oikeaa pelkoa). Tullakseen yleensä noin 4-5 kertaa takaisin nakerrushommiin ja peloteltavaksi. Tämän jälkeen voi taas rauhassa siirtyä puuhapuuhun keksimään ihan omia leikkejä.

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #7 : 19.12.08 - klo:00:13:57 »
Jaah? No samaista ilmiötä on ollut vuosien varrella, osa ollut unduista aikoinaan kesyjä, tuli lentäen kädelle istumaan. Oikeastaan kaikki ovat ja tekevät pään yli lentoja vieläkin vaikka ei olekaan kesyjä. Moe tulee tai änkee itsensä samalle "kepille" jolla siirtelen Pepsi neitoa A paikkaan B tarvittaessa. Itse olen mieltänyt kun minulle uhitellaan, niin räksätetään ja näytetään nokkaa niin sanotusti vähän samoin kuin neidot uhkailee, paitsi undujen elekieli nopeampaa. Pään yli lentoja harrastetaan paljonkin ja kyllä joskus tukka pöllyää, varsinkin kun on yksi oikein kesy neito joka "jarruttaa" pään kohdalla ja laskeutuu usein olkapäälle joskus pään päälle ja muut kurvaa pään yli siivillä hipoen. No juu, olen huomannut että automaattisesti tulee laitettua silmät jo kiinne kun huomaa että kuusi harakkaa alkaa tulla jonossa kohti  ;D Oikeastaan minua alkoi kiinnostamaan mitenkäs täällä toiset kokevat asian uhitteluksi, mutta ei siinä mitään kyllä ne undut härnäävät siten varsinkin neitoja, mutta räksättävät samalla ja ääntely on sellaista, että nyt kiusataan.. ::) Muuten tuo pään yli lentely menee sirkuttaessa tai oikeammin omat natisee, en osaa kuvailla sitä ääntä kuin pieni äänistä natinaa sellaista hiljaista ääntelyä.

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #8 : 19.12.08 - klo:00:19:58 »
Pakko sanoa, tämä pään yli lentely on arkipäivää täällä! ;D
Varsinkin Deltan lentospurttien aikaan.  Draco ei (onneksi) osaa lentää samallalailla kuin Delta, muuten olisi päätä hipomassa Concordea. (Kirjotetaan varmasti noin, juu... :D) Nuo neidot tulevat vielä aivan kamalalla vauhdilla!
Pirusti puluja ja kaksi tervua.

Re: Pään läheltä lentely
« Vastaus #9 : 19.12.08 - klo:14:51:20 »
Tuttu juttu täälläkin. Undu nelikko tykkäävät lennellä pään läheltä, oikein kisa, kuka on rohkein ;D Shaniálla on tapana toisinaan jäädä päähän istuskelemaankin. Starlet on kans tosi hauska, se katsoo kaukaa ja lentää kun hävittäjälentokone täysiä suoraa olkapäähän ja jää sitten siihen, Mutta mieluiten vaan pään yli kiidetään...vieraille varsinkin tehdään niin ;D

-Tatika, Shane, Shaniá, Starlet ja Hope-