papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Luonnonmukainen koulutus ja "tehtävä"
« : 24.10.07 - klo:21:41:18 »
...on meillä tapahtunut..ilman mitään opettamista.
Kuten jo tuolla jossain kerroin,meidän linnuilla on erityiset tehtävät kuten Akseli,joka toimii urheiluselostajana:viitaten otsikkoon puhuvat undulaatit. 8)
Sitten meillä on myyjä,nopea myyjä,joka toimii kahdessa huvilakioskissa.
Taas (Tiimarista ostettu ) 2 kpl pienoishuvilaa,pikkutorneineen..pehmeää puuta,peltivärinen katto,päällä pyöreä pallo,jossa naru=siis "kipsahuvila."(niinku ärkkäri).
Imppu on aina toisessa ja toisessakin,milloin ei satu syömään tai lentämään tai nykyisin rapsuttavan Siljaa,johon innostui,mutta Siljalla on se toinen kipsa usein käytössä.Ne on Impun reviiriä,sinne ei muut saa mennä kuin Silja,tai nokkiin tulee.
Kaisu ja Untti ovat mainostajia,pitävät narusta kiinni siellä korkealla häkkien päällä tököttävistä  huviloista ja lepattavat siipiään ja tirskuvat peilaten itseään katon kiillon loisteessa. :-*
Rakennustöitä tekevät parhaiten ehdottomasti Ukko,(josta en nyt olekaan ihan varma onko se Akka),Aamu ja Untti toisena hommana.Kummastakin puuhuvilasta on kaadettu jyrsimillä parit paalut.
Mamma-Elina on ihan sen oloinen kuin kutoisi niskat kyyryllään sukkaa jouluksi,Albert on isyyslomalla,ja Ulrika hoitovapaalla,muuten Ulrika on pomo,Severi on oloneuvos,hän kun ei omaa lentokapteenin eikä pilotin korttia.
Neitokakaduista onkin sitten tullut ihmis-mamin terapia-ohjaajia,ja laulutuntien antajia. :D
"Pieni lintu virvoittuu pisarastakin..."