papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: kuinka kesy on amazonisi
« Vastaus #75 : 15.07.09 - klo:10:30:43 »
Juu mie en jaloista piä en!

Ja koiran tavalla älä missään nimessä lintua kouluta!!! Se on vihon viimeinen virhe, ei näy tällä hetkellä vaan muutamien vuosien päästä!
Ja tuo on myös niin riskiä viedä lintua vapaana ulkona häkistä toiseen vaikka olisi kuinka millainen lässynlää lintu!!! En tahdo sanoa tätä pahalla vaan oikeasti ihan vaan sillä että lintu ei karkaa tai satu mitään muuta!

Re: kuinka kesy on amazonisi
« Vastaus #76 : 20.01.11 - klo:22:34:43 »
roosasta on tullut tosi arka. jos mulle tulee vieraita , se on niin kauan kun vieraat on mun luona selkä vieraisiin päin , ja on nurkassa mahdollisimian pienenä. jokke sitä vastoin saattaa käydä syömässäkin jos tulee vieraita.muutenkin roosa saa hepulin äkillisistä äänistäkin , ja lentää ympäri olohuonetta paniikissa kirkuen. roosaan tosin voi koskea ja rapsuttaa. jokke sitä vastoin ei anna koskea. jos edes yrittää se puree ja kovin. herkkupalan se kyllä ottaa kädestä mutta ei tule edes kädelle.
« Viimeksi muokattu: 20.01.11 - klo:22:51:50 kirjoittanut eagle »

Re: kuinka kesy on amazonisi
« Vastaus #77 : 17.10.11 - klo:23:26:37 »
Alma (uros) on huomattavasti kesympi kuin Vilho (naaras). Alman kanssa on päästy siihen pisteeseen, että kun tarjoaa ruokaa niin tulee kädelle. Pari kertaa on antanut jopa rapsuttaa. Jos Alma lentää vahingossa paikkaan josta se ei pääse lentämällä pois niin heti kävelee auttavalle kädelle. Molemmat linnut ovat uteliaita ihmisten suhteen ja viihtyvätkin meidän parissa. Uudet ihmiset jännittävät molempia. Tosin joskus Almaa alkaa kyllästyttää kahdestaan nyhjääminen ja herra hakeutuu ihmisten läheisyyteen. Uskoisin että Alma olisi kiinostuneempi ihmisistä enemmänkin jos Vilhokin olisi rohkeampi. Paniikki iskee heti jos toinen häviää näköpiiristä.  

Re: kuinka kesy on amazonisi
« Vastaus #78 : 12.12.13 - klo:18:17:19 »
roosa ja jokke on päässyt villintymään aika pahasti nyt kun asustelevat yksin omassa huoneessa. varsinkin jos vieraat käy katsomassa  niitä tulee niille kauhea hepuli.