papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


lintujen kaveraaminen.
« : 21.10.05 - klo:01:37:00 »
moi kyseloisin vaan teillä kellä on ollut ennestään amazoni kotona , ja kun hankitte toisen amazonin , niin onko niistä tullut kavereita ? . ja  kuinka kauan se kesti ?. onko jotain poppakonsteja millä niistä sais kaverit keskenään ?. meinaan vaan ko toi jokke  ( valko - otsa amazon ) tuli mulle jotain tossa vapun tienoissa , ja ei siitä vaan meinaa tulla ton roosan ( kultaposki ) kanssa kaverita. ne kyllä istuu häkin ulkona olevalla samalla orrella , mutta väliä on yleensä jotain 1/2 metriä. yleensä roosa yrittää ajaa jokken pois. muutenkin yrittää koko ajan mukiloida jokken. koko ajan saa olla vahtimassa ja kometamassa. roosa on aika arka ja jokke viellä villimpi , koskea ei jokkeen saa muuten tulee nokasta niin että veri lentää. kepistäkin saa sydärin. siirtäminen onnistuu ainoastaan sellaisen kuivauskaapin ritilän avulla. sitä jokke ei pelkää.  tuli vähän sekava valvojat korjailkoot.

Re: lintujen kaveraaminen.
« Vastaus #1 : 27.10.05 - klo:22:52:37 »
Stissestä ja Dominosta tuli kaverit kolmen kuukauden jälkeen  :-* Nykyään nukkuvat yhdessä ja lyhyillä matkoilla matkustavat jopa samassa kuljetushäkissä. Ainut mistä se riita viellä alkaa on yleensä ruoka. Vaikka molemmilla on omat kipot ja sapuskat mutta ainahan sen toisen kupissa on parempaa kuin omassa.

Älä viellä anna periksi, kyllä se viellä rupeaa toimimaan myös teillä ja ethän sinäkään pidä kaikista ihmisistä heti alkuun  ;)

Terkuin
Pia & Pojat
Hälsningar från Pia ja keltahuppuamatsoneilta Stisse & Domino

Re: lintujen kaveraaminen.
« Vastaus #2 : 27.10.05 - klo:23:16:17 »
joo kyllä ne yhtä aikaa on vapaana , ko oon kotona. välillä vaan tarvii pistää roosaa jäähylle , ko se mukilois lähes koko ajan vaan jokken.