papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Re: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #15 : 03.10.06 - klo:17:22:55 »
Hmm, ihan sattumalta törmäsin tähänkin aiheeseen.  ;)

Onko teistä kukaan tullut koskaan ajatelleeksi sitä, että eläinten pito maksaa? Eläinkaupat ovat aina voittoa tekeviä yrityksiä joilla toki (toivon mukaan) eläinten hyvinvointi tulee ensimmäisenä, eli toisin sanoen korkealaatuinen ruoka, vitamiinit, tilat (= liikeyrityksen vuokra) sekä yrityksen työntekijöiden palkka, vakuutukset, sähkö, vesi yms tulee kustantaa yrityksen myymistä tuotteista. Mikäli tuotteita (tavaroita tai eläimiä) tuodaan ulkomailta on hintoihin aina lisättävä vielä tuontikustannukset, kukaan ei tahdo tehdä tappiota. Se miksi kaupungeissa linnut/tuotteet usein maksavat enemmän kun muualla on suoraanverrannollinen yllä mainittujen asioiden (vuokra, palkat, vakuutukset ym.) kalliimmuuteen. 

Usein eläinkaupat on monilla paikoilla ainoita tahoja jotka saavat suomen jo valmiiksi suppean ja geneettisesti köyhän valikoiman laajenemaan tuomalla lintuja maailmalta (harvalla linnunomistajalla on varaa tuoda suurine kuluine lintuja suomeen, varsinkaan jos puhutaan pienemmistä), kasvattajilta toki saa mahtavia lintuja mahtavine tietoine ja kesyine lintuine mutta ajatelkaapa tilannetta siltä kantilta, että mikäli suomeen ei esim. tuotaisi lainkaan lintuja maailmalta kuinka todella sisäsiittoista ja sairasta lintupopulaa meillä olisi (kun se osin jo sitä on).

Joten eivät eläinkaupat ihan syvältä ole  ;)
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."

Re: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #16 : 03.10.06 - klo:17:52:04 »
Tokihan se on ymmärretty (yksityisyrittäjien tyttärenä...), mutta näin esimerkiksi eräs liike Lappeenrannassa ei maksa eläimistä jos yksityinen tuo poikasia sinne, mutta pyytää aika huikeita summia kun myy eläimet eteenpäin. no tämä liike on vaihtanut omistajaa välissä, että nykytilannetta en tiedä. mutta tyhmähän ei ole se kuka pyytää, tyhmä on se kuka maksaa ;) jepjep.

Re: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #17 : 03.10.06 - klo:19:10:20 »
Kävinpä katsoon tuolla pietarsaaren eläinkaupassa, 30e näyttivät olevan kappale. ihan kohtuuhinta minun mielestä....
Meillä asustavat harmaapapukaija Tico ja neljä neitokakadua! :)

Re: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #18 : 04.10.06 - klo:20:59:36 »
kasvattajilla yleensä tuo 15-45e, mut normaali on se 25-30e.

Muusa maksoi aikoinaan 25e(Amani), Filo 15e(Lilzoo), poikaset ei mitään ja Sivistä ei hajuakaan ku kuoli joskus kymmenen vuotta sitten..

Oulun eläinkaupat vetää sen max 55e/nokka ehkä maksimissaan ja sit jos parin ostaa nii saa 90e tms.
Beethovenin Oodi Ilolle, on elämäni Valo, luovuuden Muusa ja elämän Filosofia.

Vs: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #19 : 04.11.16 - klo:17:30:57 »
Voiko undulaatti maksaa yli 60€ ???

Vs: Undulaattien hinnat?
« Vastaus #20 : 05.11.16 - klo:17:58:28 »
Paljonko albiino undu maksaa  ???