papukaijat • suoranokat • kaijuli.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Kasvatus / Vs: Neuvoja poikasen pelastamiseen
« Uusin viesti kirjoittanut neidot2 27.08.16 - klo:19:09:33 »
Taisi tuo aivastelu olla vaan kylpemis harjoittelun seurausta, koska mitään flunssan oireita ei ole enää sen jälkeen ollut. :)
Tietääkö joku, voiko ensimmäinen sulkasato alkaa jo tässä vaiheessa, kun poikanen on n. 4kk vanha? Täällä on muutama suurempikin sulka jo tippunut ja uusia sulkatuppeja kasvaa joka puolelta?
92
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut Naakka 26.08.16 - klo:19:55:35 »
Ihanaa saada noin kannustavia kommenteja Kiden koulutustuokioista.  :) Tulee kyllä itsellekin hyvä mieli, kun pieni oppii näin nopeasti! Tänään treenattiin matkahäkkiä, joka sujuu jo melkoisen mukavasti, sekä täysin uutta nouto -temppua. Kide noutaa tikkarin valkoista, tyhjäksi syötyä tikkua. Innokkaasti juostaan jo heitetyn tikun perään, otetaan se nokkaan, käännytään minua kohti - mutta sitten juostaan täyttä vauhtia karkuun tikku nokassa.  ;D Täytyisi ehkä keksiä joku vielä vetävämpi herkku kuin hirssi. Tai sitten tikku on aivan liian kiva luovutettavaksi.

Kide pudottelee tosiaan paljon höyheniään, vaikka se on vasta nelikuinen. Nyt olen alkanut huomaamaan, että höyhenissä on untuvan tapainen erillinen "haara". Onko tämä normaalia? Olen nähnyt joistakin kuvista, että on olemassa myös kunnon "tuplasulkia", jossa yhdestä tupista kasvaa selkeästi kaksi sulkaa. Tällaisia tavattu muuan muassa undulaateilla. En kyllä kuollaksenikaan muista, mistä moinen johtuisi, ja onko Kidellä jo nyt tällaisia alkava "tuplasulkia"? Nämä haarat ovat kyllä käytännössä hyvin pehmyttä haitua... ei siis näytä toiselta sulalta, mutta on selkeästi oma haaransa. Mitä mieltä olette?

93
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut Lintunen 25.08.16 - klo:12:15:13 »
Tässä lisää videomateriaalia teille Kiden edistymisestä rekaan läpi -tempun parissa!  ;)

Aivan ihana video! :-* Ajattelin, että tämä video kertoisi treenien alusta, jolloin lintua joutuu vielä esim. totuttamaan renkaan läsnäoloon, lähestymään ja koskemaan sitä, ja myös selvästi houkuttelemaan hirssillä renkaan läpi! Nyt neitokainen on ihan selvästi jo täydellisesti hiffannut renkaan tarkoituksen, tästä kielii se, että se hyvin nopeasti kävelee myös poispäin herkusta, koska tietää tekevänsä näin oikein ja saa mahdollisuuden herkutella jälleen! :D Upeaa työtä!

Liian moni käyttää mille tahansa eläimelle vielä todella myöhäisessäkin vaiheessa herkuilla houkuttelua tai maanittelua erilaisiin siirtymistemppuihin, jolloin voi miettiä, osaako eläin todella temppua itsessään, vai vain seurata herkkua/herkun hajua (lähinnä nisäkkäillä)... Todella ihana video, tulipas oikein hyvälle tuulelle noin toimeliaasta ja hyvin koulutetusta, nuoresta neitokakadusta!

Innolla odotan, kuinka mahtavan temppukokoelman Kide kerkeää elämänsä aikana oppia, kun jo noin nuorena osaa noin hienon tempun! :)
94
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut akvirta 25.08.16 - klo:11:26:29 »
Tuota "letkeää" menoa voisi katsella vaix kuinka kauan. Aivan mahtavaa!!
95
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut Naakka 24.08.16 - klo:14:13:37 »
Lintunen, siltahan on oikein osuva nimitys! Voisin kokeilla itsekin tuollaista.  :)

Tässä lisää videomateriaalia teille Kiden edistymisestä rekaan läpi -tempun parissa!  ;)
96
Yleinen / Vs: Kaijulin mainostus Hyrian ammattikoulussa!
« Uusin viesti kirjoittanut Lintunen 24.08.16 - klo:12:24:55 »
Hei, lähetin sinulle yksityisviestiä pyytäen sähköpostiosoitettasi, jonne tulostettavan materiaalin voisi lähettää. :)
97
Muut linnut / Vs: Luonnon linnut
« Uusin viesti kirjoittanut yrttipurnukka 23.08.16 - klo:20:32:08 »
Korppi on mahtava lintu. Tonttimme toiseen päähän on muuttanut pariskunta ja niiden hidasta lentoa tontin yli ensin poikasitta ja sitten poikasten kanssa on ollut ilo seurata. Tämän lisäksi metsätiellä kohtasin metson! (Teeriä näkee usein) Se oli iloinen yllätys ja antaa toivoa kannan vahvistumisesta.
98
Eläinkeskus / Vs: Lapset ja Lemmikit -messut Vantaan Myyrmäkihallissa
« Uusin viesti kirjoittanut Birdyzoo 23.08.16 - klo:09:40:00 »
Messut lähestyy! Hyödyntäkää jäsenetu ja ilmoittautukaa torstaihin mennessä info@24pets.fi

Voitte tehdä myös etukäteistilauksia messuille, koska kaikkea ei ole mukana.
Eli jos haluat jotain tiettyä erityisesti lintuvaloja tai isoja ruokasäkkejä
- niin tilaa ne etukäteen messuille!
99
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut Lintunen 22.08.16 - klo:13:58:46 »
Kuvaa en tainnut ottaa, mutta pääpointiltaan "silta" oli vain yhteen punottuja/kieputettuja pitkiä pajunoksia pitkittäissuunnassa, ja molemmista päistä kiinni narulla, ja kiinnitetty orresta toiseen, niin että pajut tulivat hieman orren päälle... En tiedä oliko "silta" sitten ihan oikea sana kuvaamaan kyseistä hökötystä... ;D Ei mitään sen ihmeellisempää tai kummempaa... :D Kunhan pitää huolen, ettei jää sellaisia rakoja, joihin lintu saa kiilattua jalkansa jumiin. :)
100
Elämänkaari / Vs: Neitokakadu Kide
« Uusin viesti kirjoittanut Naakka 22.08.16 - klo:10:18:47 »
akvirta, tosiaan, minunkin silmääni Kide vaikutti hyvin rennolta automatkoilla.  :) Kiva että tämä mielipide saa vahvistusta. Kiinnitimme häkkiin puuorrenkin, mutta Kide näyttää viihtyvän köydellään. Sen takia lopulta säästin sen. Ehkäpä tuo pito on yksi seikka, miksi tirppa siinä viihtyy.  :) Renkaan läpi menoa on treenailtu päivittäin, ja nyt Kide osaa kiivetä maasta ylös nostetun renkaan reunalle ja hypätä siitä alas ilman, että herkku on edes näkyvissä.  :) Se suorastaan juoksee renkaalle jo silloin, kun se on vasta tulossa lähettyville, puskee itsensä läpi ja kipittää odottamaan palkkaansa.  ;D

Lintunen, kiitos hyvistä sijoitteluvinkeistä.  :) Täälläkin on päästy melko hyvään siustukseen, jossa Kide näyttää viihtyvän ja osaa hyödyntää eri paikkoihin laitettuja orsia ja leluja. Alin orsi on kylläkin niin paksu, että kakka jää sen sivustaan kiinni, kun Kide istuu orrella. Mutta jynssään orren päivittäin puhtaaksi, ei siinä kovin iso homma ole vielä yhden linnun kanssa. Olisiko sinulla kuvia noista pajusta punotuista silloista?  :) Kuulostaa mielenkiintoiselta! Itse olen vääntänyt pajusta yhden pallon, ja olisi hauska oppia hyödyntämään pajua enemmänkin.

Tässä päivän kuva: toin Kidelle vähän pihlajanmarjoja.  ;D

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]